Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avFilmen2009


Beck - Dödsfällan2022-12-27
Man kan säga mycket saker om den här filmen. Bra är inte ett av orden. Dåliga skådespelarinsatser från i princip samtliga, dålig story, privatspanarinsatser och polisarbete som är så långt ifrån verkligheten som det bara går och totalt ointressanta sidohistorier om polisernas privatliv. Inte ens grannen kan rädda filmerna längre. Lägg ner denna filmserie nu.
 
Bröllop, begravning och dop - Filmen2022-12-20
Krävs egentligen bara ett ord för att beskriva filmen: Dålig. Tröttsam, urvattnad och händelselös film. Ingen vet nog egentligen varför den här filmen ens behövde finnas. Överspel och ett himla skrikande är den här filmens signum. Storyn är lövtunn.
 
Beck - 58 minuter2022-02-22
Nej, det här håller inte. Riktigt tunn film med dåliga vändningar och dåliga skådespelarinsatser.
 
Vinterviken2021-09-24
Nej tack. Detta var inget bra. Var nära att stänga av flera gånger… den här gången lyckades man inte ”heller” (det har aldrig lyckats) göra en lyckad ”remake” av en helt ok film från 90-talet. När Victor Leksell dessutom kommer in och gör ett cameo för att sedan promota sin nya låt i eftertexterna, ja då räckte inte skämskuddarna till längre.
 
Maria Wern - Som skuggor2021-05-20
Bästa hittills den här säsongen.
 
Maria Wern - Först när givaren är död2021-05-18
Nä fy för den lede. Det här kan nog vara den sämsta av samtliga filmer.
 
Maria Wern - Ondskans djupa rot2021-05-18
Jag tycker att nivån höjs en aning, sedan kan man med lite god vilja lägga alla ”ologiskheter” vid sidan och plockar man därutöver bort en viss skådespelare (hrm... Eva Röse) så kanske det lyfter ytterligare. Filmen var inte spännande, relativt förutsägbar och skådespelet mediokert. En mycket svag 3:a får den ändå, de har i alla fall försökt.
 
Maria Wern - En orättvis rättvisa2021-05-18
Hm... storyn är något bättre än förra. Dock är det något som känns ganska off, troligtvis är det skådespelarnas mediokra insatser.
 
Maria Wern - Fienden ibland oss2021-05-18
Trots nya manusförfattare, de har äntligen bytt ut den trötta Fredrik T Olsson, så lyfter det ändå inte. Manuset är det i grund och botten inget fel på. Men Eva Röses ständigt opassande och överdrivna skådespel sänker filmen med sten långt ner i djupa Östersjön. Får ändå ge den en tvåa för storyn, så dålig var inte själva idén.
 
Beck - Den förlorade sonen2021-02-06
Ambitionerna fanns där men det lyfter inte riktigt ändå. Bättre dock än föregångaren.
 
Beck - Döden i Samarra2021-01-01
Jaså, buskispolisen är tillbaka igen... Vips och så var vi återigen fast och klampar i samma ”dussinkriminalar-träsk”, jämfört med föregående film som faktiskt höll någon form av kvalitet.
 
Se upp för Jönssonligan2020-12-25
Alldeles för lång. Alldeles för ambitiös. Alldeles för överspelat.
 
Irene Huss - Jagat vittne2020-12-05
Såg nyligen om denna och inser att man kunnat spendera den tiden bättre. Väldigt tunt manus och dåliga insatser från skådespelarna. Särskilt från inspektör Huss (Angel Kovacs). Tur att de la ner efter detta och inte pumpade ut ännu fler filmer bara för sakens skull. Det får de i alla fall ha en eloge för.
 
Beck - Undercover2020-12-05
Nja... Speglar väl tiden vi lever i någotsånär men ingen höjdare direkt. Ganska intetsägande. En dussinfilm som inte funkar jättebra. Den här filmen fastnade i det ack så välkända dussinkrimträsket.
 
Beck - Utom rimligt tvivel2020-12-05
Definitivt bättre än förra filmen, en intressant vändning som man inte såg komma på mils avstånd. Men lyfter gör det inte riktigt ändå, även om ambitionerna säkert finns där.
 
Maria Wern - Den eld som brinner2018-09-07
Oj! Är det verkligen Maria Wern jag tittar på? En tydlig och markant förbättring jämfört med tidigare säsonger. Story, manus och skådespelarinsatser har förbättrats avsevärt, måste jag säga. En lyckad film på det hela taget. Betyget blir 4/5.
 
Mästerskapet2018-06-01
Såg den här filmen häromdagen och måste säga att jag blev mäkta imponerad av framförallt skådespelet som annars brukar vara sisådär i sådana här filmer. Manuset var ganska ordinärt och mediokert och inget nytt direkt när det kommer till filmer som den här. Första halvan av filmen är ganska tråkig och står och stampar, men när det väl kommer igång så är den riktigt bra och sorglig. Ska inte säga för mycket, men det är en fin och enkelt berättad historia med inslag av vanliga "klyschor", vilket sänker det till en fyra. Annars, en stark och bra film, med ett budskap som är väl invävt i storyn! Bra musik!
 
Polisen och pyromanen2018-05-24
En klassiker som tål att ses om mer än en gång, om man säger så! Svensk produktion när den var som bäst. Dessutom speglar det ett realistiskt polisarbete i småbygd. Utmärkt!
 
Maria Wern - Smutsiga avsikter2016-05-04
Bättre än ALLA föregående filmer. Och det säger inte lite det...
 
Maria Wern - Dit ingen når2016-04-20
Började bra men blev bara sämre och sämre. Man blir nästan irriterad på Maria eftersom hon bryter mot alla regler som finns! Väldigt fina miljöbilder. Det är tyvärr det enda positiva att säga om denna filmen. Av mig får den en mycket svag trea
 
Maria Wern - Inte ens det förflutna2016-04-17
Fruktansvärt dåligt!!!
 
Maria Wern - De döda tiger2016-04-17
Som Bozze80 säger; bättre än föregångaren. Men fortfarande ganska dåligt skådespel. Svag trea.
 
Beck - Sista dagen2016-04-08
En helt okej film... Inte mer.
 
Maria Wern - Min lycka är din2016-04-08
Ser man båda delarna av filmen på samma gång, blir det en helt annan upplevelse. Dialogen behöver dock kryddas till, annars en bra film!