Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avDuskony


Crazy, Stupid, Love.2012-02-01
Jag hatar när romcom-filmer försöker driva med sin egen genre genom att visa en självmedvetenhet till sina mångfaldiga klyschor. Det gör det inte på något sätt mer ok att använda sig av dem. Inte ens lite.
 
Beck - Levande begravd2010-10-26
Enormt ansträngt manus. Skrattretande förutsägbara scener påklistrade med den ena dramaturgiska klyschan efter den andra. Storyn har mer hål än ett flugnät.
 
Extreme Movie2010-02-18
Jag tappar hopp för mänskligheten när jag tänker på skådespelarna som medgivet förnedrat sig själva med att synas i den här filmen och alla resterande involverade som inte krävt sitt namn borttaget från eftertexterna.
 
MirrorMask2010-01-03
Jag står fast vid att Gaiman och McKean är en riktig mästarduo. När deras huvuden slagits samman har riktiga mästerverk kommit till. Med det sagt så måste jag dock erkänna att Mirrormask inte är ett av dem. Storyn känns oengagerad, och hur intressant McKeans design än må vara finns det inget djup att hitta i varken drömvärlden eller i dess karaktärer.
 
Avatar2009-12-20
Det är ingen hemlighet att Avatar är fruktansvärt snygg och att dess användning av 3D är början på något stort, men jag tror det förbländar folks omdöme. Karaktärerna var i många fall ihåliga stereotyper, handlingen har framförts förr fast i annan förpackning och det var ofta aningen förutsägbart. Avatar är bra, men inte bäst. Svag 4a, alternativt Stark 3a.
 
Cube2009-12-19
Värdelösa skådespelare, uselt manus, vidriga specialeffekter, skrattretande dialog, irriterande karaktärer och listan fortsätter... Idén såg kanske till en början bra ut på pappret men utförandet är inget annat än katastrofalt.
 
I huvudet på John Malkovich2009-12-11
Originell, rolig och totalflippad handling. Jag brukar gilla sånt, men den här filmen saknar trovärdighet. En film kan vara hur konstig som helst och fortfarande besitta trovärdighet, men då måste karaktärerna tänka och agera övertygande realistiskt. Det gör de dessvärre inte här.
 
Thirst2009-12-06
Park Chan-wooks filmer fascinerar mig. De talar på helt ett eget språk. Thirst kräver lite tålamod, men det belönar sig verkligen mot slutet. Mästerligt!