Alla kommentarer avCunning
Outrage Coda | 2020-07-17 |
Bra triologi. Tyckte kanske de två första rullarna i serien var starkare, men snor på håret en fyra. | |
Äpplet & masken | 2013-10-27 |
Bör ses på Danska. Just sayin... | |
A Tale of Two Sisters | 2012-10-11 |
Gillar att det stalls lite krav pa mig som tittare. Ingen film man man far allt overforklarat ala hollywood. Jag var tagen redan i oppningssekvensen, verkligen en valgjord och unikt berattad liten parla. | |
Once Fallen | 2012-10-05 |
Harris och son har bra scener ihop men resten e allt för skrot. | |
Catch .44 | 2012-09-10 |
@365bloggar - Men Tarantino förtjänar att leva för att han kopierar rakt av från andra? Ummm? | |
The Avengers | 2012-08-23 |
I like the part with the 3d effects.... Um, eller nej de gör jag ju inte alls... | |
Oceans | 2012-05-28 |
Allt det visuella var underbart, det är fantastiska bilder och bra estetik. Men otroligt dåligt skrivna repliker till berättarrösten. Helt innehållslöst och fattigt. Och otroligt lättsmält bild av människan. Om nu filmen vill berätta om att vi borde ta vara på havet så borde filmen istället våga ta en ståndpunkt och inte mesa så. Den lär oss inget om djuren, den visar inte hur svart verkligheten är med vad som händer med djur livet i vattnet, den är ganska dåligt klippt då man nämner geografiska platser som inte helt stämmer. Det hela käns bara som fint omslagspapper med orealistiska ljudeffekter till. Fake och försnällat, disney helt enkelt. Nej tacka vet jag dokumentärer som Earthlings som vågar visa verkligheten, eller Koyaanisqatsi som bara ger en visuell resa till musik. | |
Underkastelsen | 2012-05-28 |
Innehåll och fakta en ren 5a men utförandet kunde vara lååååångt bättre. | |
Tominaga Park | 2012-04-22 |
Fin film. Påminner om barndomen på märkliga vis. | |
God Bless America | 2012-04-21 |
Älskar större delarna av dialog/monolog som huvudkaraktären spyr ur sig. Mycket av manuset får högt i betyg men genomförandet och slutprodukten faller platt. Hade otroligt stor potential men mynnade ut i en film jag kände för att stänga av gång på gång. | |
Last Screening | 2012-04-20 |
Älskar CPH:PIX! | |
Jiro Dreams of Sushi | 2012-03-25 |
Otroligt nära en femma. Vet inte hur utbrett den går på bio i Sverige men jag skulle säga att den är väl värd att åka över sundet för att se om man ändå har vägarna förbi. Jämför dedikeringen av omelettmakandet med vilken amerikansk diner som helst. Practice makes perfect. | |
Apflickorna | 2012-03-02 |
@LiloFrallan, hahaha. Bästa kommentaren. Helt enig. | |
Klassfesten | 2012-03-02 |
Sorgligt att var 6e dansk var inne i biomörkret och såg den. | |
Night Fishing | 2012-01-31 |
@ King of sucker @ Den är ett bidrag till iPhone film festival. Därav "kvalitén". | |
Saint | 2012-01-19 |
Hade man kunnat ge lägre så hade jag gjort det. Det är så otaligt många missar och felklipp i filmen, logik ut genom fönstret och totala klaver tramp att jag vet inte vart jag skall börja. Och jag kan inte ta upp dem här utan att spoila filmens händelseförlopp. Visserligen är det ingen seriös film men seriöst talat. En skolelev i 7e klass gör färre misstag i en kortfilm på 5 minuter än vad denna film har varje minut. Vem skrev replikerna? Vem tycker att de e coola repliker? Vem skrev storyn, eller snarare story? Vad fanken e det? *suck* Varför ödslar jag mer tid på att skriva om eländet... | |
Inside Job | 2011-11-23 |
Bra, kanske bör man sett en del andra mer förklarande dokus innan man ser denna så man får lite bättre grepp om termer och begrepp som används i filmen så att man verkligen förstår tungden av en del som sägs. Men även om man inte har det tror jag nog den kan vara sevärd. Och även om jag hört och sett allt som sägs innan så paketeras det fint och snyggt i denna film. Dock är jag tveksam till lite väl vinklad klipp teknik här och var. Inget mästerverk men väl värt din tid och framförallt nyttig info att få in bakom pannbenet. | |
Don't Be Afraid of the Dark | 2011-11-17 |
Kanske hade jag delat ut en 3a om jag varit ung pojke. Men nu kändes den enormt dum och ologisk. | |
Remember Me | 2011-10-18 |
Väldigt svag 3a. Det är luften runt Pierce som räddar filmen från en tvåa. Den där familjeproblematiken som är svår att uttrycka i ord när den konfronteras. Men de är många bitar som är av sämre kaliber i filmen. | |
Tucker & Dale vs Evil | 2011-09-11 |
Underbar ide, riktigt bra fjantig skräck komedi, dock svårt att ge högre än en 2a. Kanske nästan en 3a. | |
En enda man | 2011-09-06 |
Bland det bästa på riktigt länge. Underbar film! | |
Mordängeln | 2011-08-15 |
Roy e ju alltid en liten bedrift men denna känns lite blek i jämnförelse med andra filmer i samma genre från samma epok. 3an e nog väldans nära men räcker inte helt. Dock klart sevärd om man är förtjust i 70-thrillers med en droppe spion feeling. | |
Till det som är vackert | 2011-07-22 |
Jag fick riktigt dåliga vibbar i starten av filmen, den kændes riktigt B-aktig och dåligt skriven och regisserad. Var næra att stænga av den, vilket jag næstan aldrig gør med en film. Men jag læt den rulla på och den blev lite bættre. Men usch, den ær så ologisk och kænns så otroligt otroværdig. Anstællningsintervjun och snacket med hennes mamma var så otroligt oækta och det saknades vældigt mycket i de flesta scener. Smaken e som baken och de verkar vara många som gillar filmen vilket ær kul før alla inblandade men før mig kændes hela filmen som en amatørfilm, som att vara på Novemberfestivalen och titta på en Seniorfilm som vill før mycket och som inte kan leverera. Och Vikander kan nog bli bra, men behøver betydligt bættre regi æn såhær. | |
Drive Angry | 2011-06-15 |
@ tpb - Ja håller med. Första filmen jag såg med Cage var Leaving las vegas. Sedan dess har det varit en lång utförsbacke. Denna filmen var nog bland det sämsta jag någonsin sett. Jag skrattade ett par gånger för att det var så himmla dåligt. Så synd att William Fichtner var med i denna. | |
Dunderklumpen | 2010-11-19 |
Ja e 28 år och såg den för första gången just för första gången. Synd att jag missade denna som liten, det är ju en underbar barnfilm. Skönt med en vuxen (Beppe) som direkt tror på fantasin och magin. Det var längesedan man såg det. Underbar film! Om man är liten d.v.s. Så om jag sett den som barn kanske jag hade satt en femma eller en fyra men tills jag själv ser den med mina framtida barn får den klara sig med en bra 3a, trotts brister i manus och skådespel. | |
De andras liv | 2010-11-19 |
5an e inte långt borta, bästa filmen på länge, varför tog det flera år innan jag såg den? | |
The Experiment | 2010-09-08 |
Klen 3a. Gör dig själv en tjänst och se orginalet i stället. Das experiment är MYCKET bättre på alla sätt. | |
Sex and the City 2 | 2010-06-01 |
Serien var kul underhållning, detta är mest bara pinsamt, malplacerat och dåligt skrivet. | |
Mother | 2010-05-23 |
Farligt nära en fyra. Fantastiskt vacker film. Kanske höjer efter en andra titt. | |
Snabba cash | 2010-03-28 |
Inta last boken, som tydligen skall vara tusen ganger battre. Jag kan tanka mig att boken ar otroligt bra, och hade jag last den sa kanske mitt betyg varit lagre, sa som det brukar vara. Men nu har ja ju inte last boken och darfor ser jag berattelsen med farska ogon och kan bara klappa handerna da eftertexten rullar. Gott jobbat, precis vad svenska filmsverige behover. Mindre snutfilm och mer ny mark. Kanske kan jamnforas med danska pusher pa ett satt, vi far hoppas att den genererar lika mycket influenser i framtiden som pusher gjorde for Danmark. Kul att Dejan fick spela ut lite, han e go! Tja, bra film. |
Nästa sida »