Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avClintanTheKing


Det2018-07-26
Äcklig överskattad reboot. Scenerna med grabbarna tar en lite smått åt Stand By Me-hållet, utöver det inte något att hänga i den berömda granen.
 
Black Mass2015-10-05
Otroligt fängslande och ruggig stämning filmen igenom. Bra musik, bra cast. Depps bästa roll någonsin troligen.
 
Cop Car2015-08-30
Bra film! Bacon gör vad han ska som den lurige, opålitlige sheriffen och grabbarna gör också bra ifrån sig. Soundtracket sitter som det ska med!
 
Johan Falk - Ur askan i elden2015-06-21
Så man sett fram emot detta! Och vilken ruggigt vass start (fortsättning) vi bjuds på i denna Falksaga som tätnar allt mer och mer. Karaktärerna från GSI känner man igen sen tidigare så intressant att fortsätta följa deras utveckling med Eklund i spetsen. Men det bästa var att återse Seth Rydell och tidigare medlemmar som släpps ut. Björn Bengtssons karaktär blir fortsättningsvis intressant att följa.
 
Kung Fury2015-05-31
Riktigt skön liten film!
 
Death Wish - Våldets fiende nr 12015-01-04
Klarar precis 4:an, mycket tackvare westernhjälten Bronson som gör en som vanligt utmärkt prestation, här som iskall actionhjälte vilket han kom att spela många gånger igen. Bra action, bra skådespelare, bra soundtrack. Vad mer kan man önska av ett 70-talsrulle i denna genre?
 
The November Man2014-11-15
Helt klart en godkänd film. Kul att se Pierce Brosnan i en igenkännande roll där man fick lite småvibbar av tidigare kända spion-rullar. Luke Bracey och Olga Kurylenko bidrar även de med stabila prestationer i denna långt ifrån mästerliga men fortfarande spännande, spion-thriller.
 
The Equalizer2014-09-29
Bra och framförallt väldigt välgjord spänningsthriller från skaparen av bl. a Training Day. Detta är ingen actionfilm och det vill den inte heller vara men håller upp ett högt tempo hela vägen ut trots det. Denzel levererar återigen på hög nivå och visar vilken fantastiskt skådespelare han är och har varit länge. Marton Csokas övertygar även han i skurkrollen. Inte i klass med TD men fortfarande en bra bit på väg och trean är stark vill jag säga!
 
Sin City: A Dame to Kill For2014-09-01
Sexigt, rått och underhållande. Precis vad man förväntade sig av denna helt hyggliga uppföljning på Sin City. Kul att återse många av de tidigare karaktärerna och även intressant med förstärkning av Gordon-Levitt och Brolin. Mickey Rourke är skön precis som i första och Jessica Alba gjorde så man inte somnade under filmens gång. Men den som presterar klart bäst i denna rulle tycker jag är Powers Boothe som Roark. Diggar rollen en hel del!
 
Red Cliff II2014-07-30
Inte i klass med del 1. För seg och tråkigt inför sluttampen som inte heller var så bra som jag hade hoppats på. Fortfarande en sevärd krigsfilm men når inte upp i nivå med första.
 
Red Cliff2014-07-30
Har knappt sett maken till bättre stridsaction! Otroligt bra, fartfylld och benhård historisk krigsfilm som får speltiden på 145 minuter att rinna iväg fort som satan. Suveräna prestationer. Ska bli ruggigt intressant att se del 2.
 
The Raid: Retaliation2014-06-21
Detta är bra action, riktigt bra action. Även om jag föredrar ettan mer pga att den är tätare och känns mer farlig så håller jag även denna klassiga uppföljare högt. Iko Uwais gör imponerande ifrån sig och ska ha all cred han är värd. Skådepelarna känns trovärdiga och bra överlag och alla bidrar med sitt på ett mycket bra sätt. 150 minuter och visst kan det omöjligt bli lika tight som i första filmen men The Raid 2 håller upp ett rasande tempo ändå. Sista halvtimmen var helt avgörande för mitt omdöme av filmen då den lyfte den en nivå upp. Gareth Evans visar återigen att han hanterar denna genre på bästa sätt.
 
The Grand Budapest Hotel2014-06-05
Gravt överskattad men fortfarande en sagolikt snygg film som underhåller bra. Castingen går knappast av för hackor den heller. Stark 3/5!
 
Gudarna måste vara tokiga2014-06-01
Detta är ju snudd på ett mästerverk till film och komedi alltså! Svårt att hitta en mer lyckad komisk film då man satt och hade otroligt roligt från början till slut med en rad skeva karaktärer. Detta betyg är otroligt starkt!
 
Non-Stop2014-05-29
Spännande thriller/action som levererar. Gillar man Neeson i denna typen av filmer kommer man säkert gilla Non-Stop, vilket jag gjorde. Moore är stabil som vanligt och även kul att se Corey Stoll från House of Cards i en biroll. Underhållning och spänning för stunden, varken mer eller mindre.
 
The Lincoln Lawyer2014-05-25
Engagerande och spännande thriller film som kan ses lite som en nyare version av A Time to Kill. McConaughey är helt klart skön i sin passande roll och rollistan överlag är trevlig att se. Bra speltid också. Sevärd.
 
Mud2014-05-25
Utmärkt spänningsdrama som verkligen var gripande. McConaughey är riktigt bra i huvudrollen och imponerar stort. De yngre grabbarna, Tye Sheridan & Jacob Lofland imponerar minst lika mycket då de visar att de går en ljus framtid till mötes. Vackert foto, passande soundtrack och snygga country-miljöer tar denna film till en solid 4/5!
 
Deltagänget2014-05-24
En riktigt lyckad och sevärd komedifilm med ett väldigt igenkännande, storslaget soundtrack. John Belushi är stjärnan här och vilken sådan då - klockren! Tyvärr tycker jag filmen tappar sista 30 och därav når den inte en 4:a i betyg.
 
The Guilt Trip2014-05-20
Charmig och mysig film som också är rätt lyckad komedimässigt. Sevärd!
 
Funny People2014-05-20
Man får här se Seth Rogen spela nån helt annan än sig själv (vilket var tråkigt) + en Adam Sandler som inte är så värst rolig som han brukar. Och varför så lång? Gick trots allt att se och viss var den allt lite smårolig vissa stunder. Därav klarar den nätt och jämnt betyget.
 
Fanny och Alexander2014-05-18
Ännu en fantastisk film av Bergman som trots sina lååånga tre timmar gjorde sitt och aldrig blev för tråkig. Så många kända namn inom svensk filmindustri som fick sitt genombrott här. 3:e bästa av de jag sett från Ingmar.
 
Persona2014-05-13
Man satt ju som trollbunden under 80 minuter alltså. Återigen makalöst vacker film med mycket engagerande karaktärer och starka känslor. Foto behöver jag knappt nämna. Bibi Andersson och Liv Ullmann gör suveräna prestationer och egentligen är det bara det att jag föredrar Smultronstället mer som gör att inte denna kniper förstaplatsen bland Bergmans filmer.
 
Vargtimmen2014-05-12
Klart svagare än Bergsman "kända filmer" men fortfarande en mycket välgjord film med extremt fint foto. Mer personligt psykologiskt drama än skräck givetvis men sett från den synvinkel är den faktiskt smått obehaglig.
 
Såsom i en spegel2014-05-12
Man slutar aldrig imponeras av Bergman alltså. Ännu ett mycket högklassigt drama som verkligen engagerade och berörde. Vilket skådespel sen, detta ser man inte mycket av i dagens svenska filmindustri heller. I klass med Det sjunde inseglet är den helt klart.
 
Smultronstället2014-05-11
Det här är ju ett rent mästerverk! Så otroligt fängslande och engagerande från början till slut. Victor Sjöström är den stora stjärnan men överlag många otroligt fina skådespelarinsatser. För att inte tala om miljöerna man bjuds på längs vägarna. Utan tvekan en av de främsta svenska filmer som producerats. Bergman kunde allt sin sak.
 
Det sjunde inseglet2014-05-11
Mycket vacker och intressant filmupplevelse!
 
Jack Ryan: Shadow Recruit2014-05-11
Helt okej. Jag gillar att man till skillnad mot övriga JR-filmer här valt att inte dramatisera det hela utan istället gör en tät och mer actionfylld thriller-film. Mer åt "Bond-hållet" skulle jag faktiskt säga. Uppskattades från min sida och speltiden på 105 minuter var högst passande. Fin cast och kul att se Peter Andersson i en amerikansk produktion, om än rollen är liten.
 
Ett perfekt mord2014-05-11
Helt okej nyinspelning på Hitchcocks klassiker. Trots att denna till viss del känns rätt egen också. Douglas lyfter filmen givetvis.
 
The Sum of All Fears2014-05-11
Sämst i Jack Ryan-serien, men den kravlar sig ändå kvar på en tvåa i betyg då det funkade att se iaf en gång.
 
Bad Country2014-05-10
Helt okej thriller/action som underhåller och bjuder på hyfsat fin spänning. Inga direkta nyheter kanske men det är väl det som gör den så stabil antar jag. F.ö. en mycket fin rollista med många intressanta namn. Såg tydligen "extended cut" på 104 min.
 

Nästa sida »