Mot resans slut | 2012-06-20 |
Gripande tragedi baserat på en verklig händelse. Välgjord på alla vis så när som på att man ibland lämnar luckor i handlingen. |
Super 8 | 2012-06-17 |
Sevärd och spännande. Visserligen lite långdragen men den oförutsägbara handlingen lyfter filmen. En säker fyra. |
Bobby | 2012-06-16 |
En av tidernas bästa filmer om Kennedy. Emilio Estevez ger oss sitt livs mästerverk med Hollywoodeliten av skådespelare. En film för alla oss som uppskattar drama, kulturhistoria, 60-tal och Kennedy-filmer. |
Huset vid sjön | 2012-06-14 |
Idén till filmen är mycket intressent. Men tyvärr forserad med en handling som glider ifrån sitt huvudtema till en grötig missär. |
Spider-Man | 2012-06-14 |
Välgjord efterliknelse av de tecknade serierna med bra skådespel. Sevärd för alla som gillar romantik och action. |
Save the Last Dance | 2012-06-13 |
Drama i format av ungdomsfilm. Även om skådespelet och upplösningen kan ifrågasättas så har filmen en god och väl framlyft sensmoral. Kanske lite väl kulturellt vinklat ur ett surealistiskt perspektiv. |
Terminator 3: Rise of the Machines | 2012-06-13 |
En klar kvalitetsförsämring från dess föregångare. En ny regissör vid spakarna och en föråldrad Arnold Schwarzenegger sänker filmens värde |
Terminator 2 - Domedagen | 2012-06-13 |
En av tidernas bästa actionfilmer och en av de få uppföljare som överträffar sin föregångare. Filmerna rekomenderas dock att ses i ordningsföljd för bästa filmupplevelse |
Terminator | 2012-06-13 |
Klassisk action med sci-fi tema, av högsta kvalitet. Välregiserat av Jim Cameron och kvalitativa specialeffekter för sin tid. Exemplarisk i sin genre. |
Fritt fall | 2012-06-12 |
En spännande film, med surrealistisk och ytlig handling. Den ogenomtänkta upplösningen nedvärderar omdömet |
Demolition Man | 2012-06-12 |
Fantasirikt manus med ytlig handling. Perfekt för den som letar actionkomedi i sci-fi format. |
Cop Out | 2012-06-12 |
En av Bruce Willis sämsta filmer någonsin! |