Alla kommentarer avBihimoth
Million Dollar Baby | 2012-08-29 |
Riktigt bra. Nu sekunderna efter att jag sett den förtjänar den verkligen en 5:a. Och ja fors1984, om jag fick bestämma så skulle världen i sig ha en voiceover av Morgan Freeman. :) | |
New Moon | 2010-06-29 |
Helt otroligt rolig :) Jag har nog inte skrattat så mycket på bio någonsin! Så himla komiska situationer genom hela filmen. Hoppas bara de var meningen och inte var menade som coola :p | |
Upp | 2010-06-29 |
Ser fruktansvärt dålig ut vid första anblick men visade sig vara riktigt bra. | |
Cool as Ice | 2010-06-29 |
Galet töntig. Roligare filmkvällsfilm att skratta åt och prata under får man nästan leta efter :) | |
The Place Promised in Our Early Days | 2009-07-09 |
En vacker film utan like. Handlingen är ganska tragisk och filmen är ganska långsam men ojojOJ vad vacker den är! | |
The One | 2009-07-09 |
Få se.. Nu har Jet Li slagits mot alla kända fightare.. Vem har han inte slagits mot än...? JET LI!!
Ok, seriöst, I kind of like. Ganska bra gjord, inte rädd för drastiska saker och fånig. Ganska snygga fighter ibland också. Särskilt den där han slogs mot Jet Li >.> | |
I'm a Cyborg, But That's OK | 2009-07-09 |
Bisarr och helt barockt hur bra och intressant den här filmen är! Ganska svår att tycka om men med ett öppet sinne blir den väldigt fin och rolig. Jag gillar hur den INTE visar världen ur en frisk människas synvinkel och hur killen med kaninmasken lyckas göra det han gör. En liten inblick i hur en människa fungerar och sånt älskar jag över allt annat! Koreaner vet hur man gör film :) | |
Superman Returns | 2009-07-09 |
Superman är asrolig! Skämt lite här och där (hoppas jag att det var i alla fall) och hela tanken med superman är så himla kul! Och jag kunde inte sluta tänka på Johnny Depp under scenerna när Richard var med.. ^^ | |
Don Juan DeMarco | 2009-07-08 |
En film som vet ett och annat om kärlek och känslan man borde ha i ALLA möten med människor :) Helt underbat vad man blir glad av den här filmen! Alla borde se den och lära sig! :D | |
Catwoman | 2009-07-06 |
ÄLSKAR den loungiga musiken hon har som theme i början, innan hon blir catwoman! Annars är filmen ok. Om man vill ha en solid handling så ska man inte vända sig hit men jag tycker att den klarar sig ändå, inte för att jag är kille och gillar tjejer i läder med piskor utan för att den är smårolig och charmig ibland. Men mest för den där enda låtens skull, ni vet, precis när hon är på väg någonstans eller flyger runt i staden med kameran? :) | |
Apocalypto | 2009-07-06 |
Mel Gibson som alltid är så snäll när han skådespelar! Jag antar att han måste avreagera sig ibland med riktigt grovt och brutalt våld ibland. Snyggare gjord än man tror, massor av arbete bakom men själva handlingen ger inte särskilt mycket. Kulturella missar och saker tycker jag inte är någon fara i film eftersom det inte är den riktiga världen man ser utan regissörens bild av den. Inget djup i filmen men välgjord och mycket entusiasm från Gibson's sida. | |
Pans labyrint | 2009-07-06 |
Det jag gillade i den här filmen var kaptenen och slutet. Jag tycker nog inte att handlingen är för svag i den "verkliga" delen egentligen. Den skriver inte alltid ut i klartext vad som händer i någon av delarna och definitivt inte mer i fantasy-biten. En film där man får och kan tänka lite själv. Om man inte gillar såna filmer så gillar man inte såna filmer. Förresten är det passande att det är just en Pan också. :) | |
Wag the Dog | 2009-07-06 |
Intelligent, förvånansvärt djup och skämtsam. Driver med ett smil på läpparna med media, makt, människor och Amerika. I like! | |
Watchmen | 2009-07-03 |
Klychigt och annorlunda på samma gång. Jag älskar verkligen när superhjältar är hemska! Och Dr Manhattan fuskar... | |
Terminator Salvation | 2009-07-03 |
Jag gillade den! Inte ett Fem-material men om man vill ha en action-rulle med extra action så är det hit man ska gå! Världen är grå för att den faktiskt är det och robotarna är precis så galet stryktåliga som de ska vara. Inte mycket till kärlek i den. Det gillar jag. Det är inte många filmer idag där man inte bakat in en romans som är lika viktig som handlingen.. En klar fyra för mig! | |
Amelie från Montmartre | 2007-05-01 |
Helt underbar ^^!! | |
Star Wars: Episod III - Mörkrets hämnd | 2007-03-27 |
Filmen var bra. Slutet var dock lite fånigt. NAAAUUUUUUUUOOOOOOO | |
Kill Bill - Vol. 2 | 2007-03-27 |
Amerikaner som försöker vara coola som asiater... sorgligt. Och det är knappt ens i de dåliga asiatiska filmerna man ser så pass dumma tekniker som "Five-hit-heart-exploding-technique". Quentin gjorde bort sig rejält med de här filmerna. Ettan var dock en aaning bättre än denna. | |
Snakes on a Plane | 2007-03-26 |
Sämsta filmen nånsin. Jag slår vad om att de strax efter början tänkte "Äh va fan, orka. Vi fyller ett plan med 'Snakes on crack!' och ser vad som händer!". Att det dessutom är Samuel L Jackson gör den ju såå mycket bättre. Bara namnet på filmen är ju så klockrent att man dör! | |
Azumi | 2007-03-26 |
Överlag ganska dålig. Den vitklädde skurken höjer dock betyget. | |
Ture Sventon - privatdetektiv | 2007-03-26 |
"Rykta kamelen bättre Ali" ^^ | |
Den siste samurajen | 2007-03-26 |
Amerikaner ska alltid lägga sig i och försöka sno creds för allt... Nu även samurajer. | |
Crouching Tiger, Hidden Dragon | 2007-03-26 |
Ok. Inte mycket mer. Helt klart överreklamerad. Däremot är den ju vacker och den har ju de obligatoriska vajrarna ^^ | |
Åskbollen | 2007-03-26 |
Helt ok film. Slutet höjer defenitivt betyget. | |
The Others | 2007-03-26 |
Slutet höjer den från en osäker trea. | |
End of Evangelion | 2007-03-26 |
Hemsk, abstrakt och djupt psykiskt störd... Jag älskar det! Särskillt hur de använder Bach's Air i Asukas strid. | |
Vad kvinnor vill ha | 2007-03-26 |
Tyyypiskt amerikanskt | |
Riki-Oh: The Story of Ricky | 2007-03-26 |
Så värdelös att den blir bra. Jag vet inte om de var seriösa eller om de bara larvade sig när de gjorde den... |
Nästa sida »