Alla kommentarer avBender
The Martian | 2015-10-16 |
Snygg lättittad sci-fi men hade velat ha en skitigare/mörkare överlevnads-skildring, istället fick jag putslustigheter på löpande band som känns hämtade från valfri Marvel-produktion som drar ner betyget. | |
Ett tåg anländer till järnvägsstationen | 2009-03-04 |
Den här är så galet bra!!! | |
Harsh Times | 2007-12-20 |
Bra och riktigt obehaglig skildring av en minst sagt psykiskt labil före detta krigsveteran. Övertygande och bra insats av Bale. Rekommenderas! | |
Blow | 2007-10-20 |
Riktigt bra, intressant och snygg film. Älskar kläderna som Depp har på sig, samt hans genomgående övriga stil i filmen. Känns som att filmen också ger en lite annorlunda infallsvinkel på knarkhandeln mot andra liknande filmer med tanke på hur lite våld som används av Depps karaktär under hans karriär i kokainbranschen. Filmen lär nog ge en bra insikt i hur kokainhandeln fungerade under 70-talet. Mer sånt här! | |
This Is England | 2007-10-19 |
Känns som en bra skildring av en engelsk förort under 80-talet. Skådespelarna gör bra ifrån sig dock hade jag velat se en lite långsammare utveckling av de avgörande händelserna. Filmen hade gärna fått vara över två timmar med tanke på hur bra atmosfär regissören har lyckats bygga upp: klädstil mm är genomtänkt och snyggt! | |
Cliffhanger - svindlande avgrund | 2007-10-16 |
Hade jag sett denna som liten hade jag säkert gillat den men idag måste jag säga att den är fruktansvärt dålig på nästan alla plan. Actionscenerna är det dock inget fel på kvalitativt utan de håller samma klass som en random actionrulle. | |
From Dusk Till Dawn | 2007-10-10 |
Svårt att inte spoila när man kommenterar denna film. Första halvan är hur spännande som helst och blandar coolhet och obehag på ett bra sätt där Clooney gör sin kanske bästa roll någonsin. Andra halvan är som en random smaklös slasher utan kvalité men helomvändningen gör att det faktiskt går hem. Jag hade dock velat se en version av hur det hade gått för dem ifall de inte hade stannat till på mc-haket. En av Clooneys bästa roller, han måste ha gillat karaktären han spelade. Tarantino gör en schysst insats som den "något labile" brodern. | |
Pusher | 2007-09-11 |
Mycket bra film. Kameraarbetet är skickligt, det känns stundtals som att en dokumentärfilmare följer Franks vardag. Allt känns smutsigt och mörkt, i positiv bemärkelse. | |
The Killing Floor | 2007-09-08 |
Jättetrist film som inte lyckas engagera alls och så gör den ändå ett försök att rädda upp det genom en "smart" upplösning. | |
The Contract | 2007-09-05 |
Fantastiskt... löjligt och dåligt. Dock är Morgan Freeman lika bra som alltid! | |
Simpsons - Filmen | 2007-08-19 |
Tycker majoriteten av alla seriens avsnitt är bättre än filmen. Dock var inte filmen dålig men den överraskade helt enkelt inte. | |
Gone | 2007-07-05 |
Gillade den, obehaglig utan att den hade pressen på sig att bygga upp ett rappt tempo. Den var inget utöver det vanliga men samtidigt höjer den sig över så många andra liknande filmer som ofta är till bredden fyllda av klyschor. Stark trea. | |
The Breed | 2007-07-02 |
Riktigt usel men samtidigt kan det vara skönt att se såna här filmer en gång ibland. | |
Flight Of The Living Dead | 2007-06-15 |
Fantastiskt dåligt även ifall jag visste vad det handlade om samt att det var en humoristisk underton filmen igenom. Har dock väldigt svårt för att gilla denna typen av film. | |
Adrift | 2007-04-05 |
Den får en två för att scenariot är så ruskigt. Skådisar och regi i övrigt är inget o ha. | |
Sökarna 2 - Återkomsten | 2007-03-12 |
Sanslöst dålig... jag och några kompisar satt och skrattade åt många repliker och prestationer som skulle vara helt allvarliga i filmen. Den första filmen var dålig likaså men den hade ändå en viss underhållningsnivå just pga att den var så dålig på alla plan. Denna dynga var bara jobbig och se efter ett tag. | |
Seven | 2007-03-07 |
Riktigt otäck, snygg och med riktigt bra skådespelare. Ingen mysig skildring av en storstad. | |
Blood In Blood Out | 2007-02-21 |
Blev besviken på denna film, trodde den skulle vara helt i min smak men icke. Störde mig på Damian Chapa, som jag tyckte spelade riktigt dåligt bitivis. | |
Fargo | 2007-02-14 |
Riktigt bra film som blev ännu bättre efter andra omtitten. | |
Night of the Living Dead | 2007-02-13 |
Usch, denna film var så mycket sämre än originalet. Filmen kändes stressad och var för kort. Jag störde mig också på skådisarna och de få ändringar som gjorts i filmen från till skillnad ifrån originalet känns inte alls bra. I remaken till Dawn of the Dead gjorde Zack Snyder något eget av originalet men här blir förändringarna bara fel då det mesta av övriga filmen är identiskt med originalet. Tycker förövrigt att det svartvita passar den här filmen betydligt bättre än färg. | |
Kill Your Darlings | 2006-12-30 |
Riktigt oengagerande och tråkig... Som redan nämnts lät det konstigt när svenskar ska prata engelska... | |
V för Vendetta | 2006-11-19 |
Är inget fel kvalitémässigt men jag kände mig oengagerad och den blev lite "för mycket". | |
Snygg, sexig & singel | 2006-11-07 |
Riktigt fjantig och dålig film. | |
Lida | 2006-10-29 |
Riktigt spännande och bra film med fina skådespelarinsatser. Det enda som störde lite var de "klassiska" skräckfilmsmomenten i de dramatiska scenerna. | |
Iron Jawed Angels | 2006-10-09 |
Ett viktigt ämne men dålig film. Soundtracket kändes helt otroligt fel och filmen var löjligt förutsägbar på sina ställen. Kunde ha gjorts mkt bättre. | |
Frantic | 2006-09-05 |
Gillade den skarpt första 45 minuterna, sedan tappade den en del tyvärr. | |
Casino | 2006-08-23 |
Riktigt bra film med en alltid lika suverän De Niro. Tycker den höll samma klass som Maffiabröder. Filmen innehåller mycket grovt våld som var jobbigt att se stundtals men samtidigt viktigt för handlingen. | |
Edward Scissorhands | 2006-08-22 |
En jättefin film med suverän Depp och mäktigt soundtrack! | |
Open Water | 2006-08-22 |
Huh vilken otäck och realistisk film. B-produktionen höjde bara känslan av realism ytterligare ett snäpp. Satt med fötterna högt upp i soffan under hela filmens gång och rös. | |
Plötsligt i Vinslöv | 2006-08-22 |
Väldigt speciella och roliga människor man mötte i denna dokumentären om ett samhälle där det mesta kretsar kring minigolf. |
Nästa sida »