Alla kommentarer avAlbertSpica
Madman | 2017-06-11 |
Shyssta förtexter, resten av aptråkigt. | |
How to Be Single | 2016-08-18 |
Vissa bra/fina scener och några småroliga men det är för mycket ältande,tjatade och inget direkt man inte sett innan. | |
Nu är det kört | 2016-08-18 |
Ganska lite väl hetsig ibland och lite daterad humor men ändå skön och charmig. | |
The Last House on Dead End Street | 2016-07-22 |
Lite bättre tempo i vissa scener och mindre hysteriska skrik//skratt så hade detta blivit en 4:a. Rå,smutsig och flummig. Konstigt att man inte hör om den oftare i Explotaition/sleaze sammanhang. | |
Natten är dagens mor | 2016-04-17 |
Börjar lite slött och ibland blir den lite tjatig men ofta är det riktigt bra. | |
Pieces of April | 2016-02-12 |
Enkel och rätt trevlig med fint slut. Gillar typ alltid Clarkson utan att riktigt komma på varför. Skönt med lite DV-foto. | |
The Raid: Retaliation | 2016-02-10 |
Bättre än första men jag tror att det blev lite för mycket för mig att se båda två samma dag. Man blev lite mätt på det och jag zoonade ut lite under denna film. Kanske blir en höjning efter omtitt. | |
The Raid - Uppgörelsen | 2016-02-09 |
oj vad dom slåss. | |
Bengbulan | 2016-02-07 |
Den märkligaste svenska film jag har sett? Tror det. Surrealistisk och typ psykadelisk med ett rätt shysst foto/klipp. Underhållande hela tiden och härlig tjej i huvudrollen, de andra va även dom bra. Gott med lite sommarmiljö och ljusa färger. Bortglömd fin och udda liten film. | |
Vårt vilda liv | 2015-12-09 |
Handlingen är ok, men produktion är ju insane. Modiga skådisar och crew.
| |
Amerikas sista oskuld | 2015-12-08 |
Börjar lika pajjigt som man kan tro med dess titel men blir allvarligare och bättre med tiden. Rätt bra skådisar och karaktärer, skönt att den inte är rädd för svordomar och naket. Bra soundtrack av bl.a. Reo speedwagon och Journey, kul att se twin peaks-Lucy i tidig roll. Önskar att jag inte hade vetat att det skulle vara ett annorlunda slut ( vilket jag verkligen gillade) positiv överraskning och hamnar på min topplista över 80-tals ungdomsfilm. | |
Dancer in the Dark | 2015-11-21 |
Tung sista halvtimme, det tillsammans med ett par andra scener gör så att jag kan bortse från allt jag inte gillande och ge en 3:a. | |
Territory | 2015-11-20 |
Började rätt mysigt men sen vetefan, zoonade ut hårt. Vet inte om det var filmens fel dock. | |
The Harvest | 2015-10-20 |
Slooowburner med ganska deppig och obehaglig känsla. Känns mer drama än skräck, stabila skådisar. 4:an är kanske lite högt men den här var betydligt mer spännande och bra än de andra skräckfilmer jag sett senaste veckorna. | |
Angst | 2015-10-19 |
Snyggt och ibland häftigt foto, men trots den korta speltiden känns den ibland lite seg och tråkig. Hade hellre sett ett killer-rampage under ett dygn eller något liknande, men då kanske den hade tappat sin realistiska touch. | |
The Prowler | 2015-10-16 |
Segt helvete med några bra mord/effekter signerade Tom Savini. | |
Piranha 3D | 2015-10-13 |
Stark 3:a, detta var roliga 90 minuter trots halvfattig cgi. | |
Felt | 2015-10-11 |
Artsy genus-skräckdrama när det är som bäst? | |
Pumpkinhead | 2015-10-06 |
Börjar som ett lite sorgligt drama och utvecklas sen till rätt mysig demon/monster sago-skräckis. Lance är go och Pumpkinhead ser bra ut men morden är inte jätteroliga. Känns lite konstigt att man inte sett denna tidigare. | |
The Curse of Downers Grove | 2015-10-01 |
Hade förväntat mig något slasher-aktigt men fick istället en stalker/home invasion liknande rulle, men det gjorde ingenting. Gillar det här med småstäder och legender/förbannelser ( även om filmen egentligen inte fokuserade så mycket på det) Kul att Bret Easton Ellis ligger bakom manuset, jag gillade Bella Heathcote också, både söt och bra och passar som "oskyldig" tjej. Det var även ett tag sedan man såg någon använda sig av "invert/negativ" effekter, vilket gjorde att drömsekvenserna såg skönt fulsnygga ut.Rätt mysig och underhållande hela vägen och kände ett tag att det lutade mot en 4:a men mot slutet tyckte jag pacen blev lite konstig/allt gick för fort så det slutar på en stabil 3:a istället. Positiv överraskning. | |
Lära för livet | 2015-09-20 |
Känns både som ett grymt tidsdokument samtidigt som det känns som att ingenting har förändrats, och jag som gick i högstadiet typ 30 år senare tycker det finns en hel del att känna igen sig i. Jag vet inte riktigt vad det var som gjorde att jag blev helt inne i 90% av scenerna och varför jag kände som jag gjorde ibland, men antagligen för att det är ett bra manus. Ledmotivet av "motvind" växte hela tiden på mig och musiken överlag i serien var bra, att höra sweet i skivbutiken, 10cc i stefans rum och eva som ligger och flummar till Pink Floyd, härligt. Gillade Katarina mycket med, kändes som en trevlig lärare. Hade gärna sett en fortsättning med dessa karaktärer några år senare, men så blev det ju inte. Rätt stark 4:a. | |
En vampyrs bekännelse | 2015-09-18 |
Hade nog fått en 3:a om jag inte hade varit så rastlös under tiden jag såg den. | |
The Boat That Rocked | 2015-09-10 |
Fick en jävla sug på att vara ombord på båten, gött arbete, gäng och liv.Överlag skön musik och stämning, andra halvan är riktigt bra medans första känns sådär,den kunde även kortats ner med 20/30 min. Saknar hoffman. Stark 3:a. | |
Stitches | 2015-09-08 |
Skön och underhållande från början till slut med schyssta gore-effekter och den självdistans och charm dagens andra slashers oftast saknar. De första minuterna tyckte jag att humorn verkade lite väl barnslig men det blev bättre sen, tyckte också att det var gött att man slipper off-screen-kills och att de verkar lagt ner tid på varje mord så att det slafsas ordentligt. | |
The Girl From Monday | 2015-09-06 |
Skönt fulsnygg och rätt mysig musik dock var jag lite för ofokuserad så hängde inte direkt med i handlingen, Får ta att se om den någon dag. | |
A Blade in the Dark | 2015-08-19 |
Helt okej handling, helt okej musik, helt okej mord, helt okej giallo. | |
Drinking Buddies | 2015-08-18 |
Trevlig och även om inte jag heller var så nöjd med slutet så skulle jag nog kunna se om den om ett tag, men inte utan öl igen. | |
Laggies | 2015-08-12 |
Mysig och oväntat bra. Knightley,Mortez och Rockwell är stabila och "likeable". Rätt stark 3:a. | |
Unfriended | 2015-08-08 |
Underhållande och bra nya skräckisar är man ju inte direkt bortskämd med så denna överraskade en del. Konceptet med att allt utspelar sig från dataskärmen funkade oväntat bra och man kände sig nästan delaktig i skype-samtalet. Blev dock lite väl mycket "dålig uppkoppling" och skrikande ibland. Stabil 3:a. | |
Vanishing Waves | 2015-07-26 |
Vissa snygga scener men överlag segt och lite för artsy. |
Nästa sida »