Alla kommentarer av4ver1n

Vilken smörig film :)

Switch2012-06-08
And he scores!

The Inbetweeners Movie2011-12-12
Barnslig och förutsägbar film som inte förtjänar bättre betyg.

Breaking Dawn - Part 12011-11-26
Filmerna blir ju bara sämre och sämre. Första halvan av filmen hade man kunnat klara sig helt utan.

Conan the Barbarian2011-11-07
Fantasilös handling. Fick aldrig känslan av att man befann sig i Hyboria och Conan var för klen. Kunde ha varit vilken meningslös fantasyfilm som helst. Enda behållningen var Leo Howard som lilla Conan.

Arena2011-10-05
Pinsam film.

The Dead2011-09-20
En intressant och annorlunda idé till en zombiefilm som utspelar sig i Afrika. De odöda känns aldrig som ett direkt hot (de är så slöa att man kan dansa 5 varv mazurka runt dem innan de reagerar) utan det största hotet kommer från att försöka överleva Afrikas hårda klimat. Skådespelarinsatserna drar tyvärr ned betyget en hel del dock.

Super 82011-08-07
Hade nog tyck bättre om filmen om jag var....12 år. Verkar som om Spielberg hade fått för mycket att säga till om tyvärr.

Träskmannen2010-12-28
Jag har länge varit fascinerad av Len Wein och Berni Wrightsons skapelse Swamp Thing. Skulle hemskt gärna vilja se en filmatisering gjord idag med bättre teknik än en simpel gummidräkt. Trots att Wes Craven är högst inblandad i detta försök till filmatisering faller filmen ganska platt. Var inte säker på om jag skulle se filmen eller inte och i efterhand borde jag ha hållit mig till serietidningarna.

7 Days2010-12-28
Känns som om man sett den här storyn 100 ggr tidigare. Det tillsammans med ett snöpligt slut sänker betyget.

Bad Biology2010-12-28
Hur sjuka människor finns det som gör sådana filmer?

Buried2010-12-26
Överraskad att filmen lyckades hålla spänningen vid liv hela tiden med tanke på att den utspelar sig i en begränsad miljö. Gillade även slutet starkt.

Tomorrow, When the War Began2010-12-25
Filmen ger en ankdammskänsla. Man får aldrig en helhetsbild över hur kriget går och vad som händer. Något som jag aldrig riktigt varit förtjust i när det handlar om filmer med större avgörande konflikter. Annars var filmen riktigt spännande och lyckades förmedla allvaret i situationen. Kineserna skjuter sämre än stormtroopers dock.

The Graves2010-12-25
coola brudar!

And Soon the Darkness2010-12-23
Skrattade så mycket åt skurken i filmen. Han lät som en smurf när han pratade engelska. Han kändes inte ett dugg hotfull. Filmen förtjänar egentligen en etta men svårt och sätta det när Odette Yustman är så sexig.

Merlin and the War of the Dragons2010-12-23
Sorgligt värre! Vilken idiot hostade upp pengarna för att denna usla film blev gjord?

Unstoppable2010-12-21
Trots att man visste hur filmen skulle sluta lyckades den hålla spänningen levande filmen ut.

The Legend of Awesomest Maximus2010-12-20
Jag håller med föregående talare!

Dogtooth2010-12-19
Varför?

Kautokeinoupproret2010-12-19
Inte mycket till uppror, men en gripande handling med vackra naturscener och överraskande bra skådespel räcker till en fin fyra.

Game of Death2010-12-14
Skattesmitaren Wesley Snipes verkar göra vilka filmer som helst nu för tiden för att skrapa ihop till sina skatteskulder.

The Reef2010-12-12
Jag hejade på hajen! Dåliga skådespelare kan lika gärna bli hajmat :)

Erövringen av apornas planet2010-12-06
Apes in loafers!

It's Alive2010-12-05
Filmen borde ha hetat Psycho Mom istället.

Skyline2010-12-05
Häftiga monster, men funkade inte så bra som en långfilm. Hade passat bättre som en TV-serie.

Harry Potter och dödsrelikerna - Del I2010-12-05
När den dataanimerade figuren Dobbie visar sig vara den enda intressanta karaktären i hela filmen säger det ganska mycket hur tråkig filmen egentligen är.

Altitude2010-12-04
Hyfsat spännande film med potential för högre betyg om de hade vågat ett modigare slut. Tyvärr så klarar väl inte den amerikanska publiken av filmer utan Hollywoodbanaliteter, så detta är vad vi fick.

Wargames: The Dead Code2010-11-16
Känns som om det var en tioåring som knåpade ihop story och manus. Fånigare idé får man leta länge efter.

Knucklehead2010-11-05
Ytterst fånig film, men måste erkänna den var lite smått rolig emellanåt när Paul Wight som Big Show sätter igång.

Sucker Punch2010-11-05
Filmen har premiär i mars 2011. Håller den samma klass som Zacks övriga filmer kommer den vara helt grym.

Nästa sida »