Alla kommentarer av12
Ocean's Eight | 2018-07-02 |
Har nog aldrig sett en film med större plot hopes än den här. Ingenting håller ju ihop! | |
Det | 2018-07-02 |
Ytterligare en film som kunde ha varit bra men som blir helt förstörd i klippningen. | |
Jurassic World | 2015-11-22 |
Nej, någon måste säga ifrån när de kommer sådana här filmer. Ska det här vara en av årets storfilmer? Upprörande. | |
Margin Call | 2014-03-31 |
Oerhört bra skådespelare och inte alls så långtråkig som jag hade väntat mig. Trots att trailern i stort sett visar hela handlingen så förstör den inte filmen. En Wall Street (1987) i modern tappning; helt klart sevärd. | |
Man of Steel | 2013-10-19 |
Jag vet inte om man kan klandra Zack Snyder egentligen, och det är väl inget större på fel på skådespelarna heller. Men vad är det här för uselt manus? | |
Jack Reacher | 2013-05-05 |
A Few Good Men med lite mer action och lite sämre manus. | |
Hypnotisören | 2013-02-10 |
2 timmar med inkompetenta poliser och hysteriska människor; vilken mardröm till film. | |
The Lamp | 2013-02-08 |
Hade mycket väl kunnat ha varit en film för mig, om det inte varit för de usla skådespelarinsatserna (speciellt från Jason London), och den bristfälliga kvaliteten överlag. | |
Trouble with the Curve | 2013-02-07 |
Snacka om att slutet gjorde hela filmen. Satt och tyckte den var lite långtråkig, men slutet var riktigt upplyftande. Härligt också att se så många bra skådespelare leverera. | |
Hamilton 2: Men inte om det gäller din dotter | 2013-01-22 |
Överaskande bra actionscener. Men vad är det här för genomruttet manus? Hur kan man förstöra en så bra bokserie på det här sättet? | |
Cloud Atlas | 2013-01-12 |
Utan Tom Hanks hade det här varit en riktigt bra film; otroligt att en enda skådespelare kan förstöra en upplevelse så mycket. | |
Loser | 2012-12-07 |
Det är hade varit en bra film om man tagit bort ~45 minuter i mitten. | |
The Bourne Legacy | 2012-11-29 |
Väldigt snopet slut. Svag trea, helt klart svagast i serien. | |
The Dark Knight Rises | 2012-11-17 |
Skönt att se att det är fler som noterat det oerhört bristfälliga manuset. Må vara en häftig film i vissa stunder, men det är verkligen ingenting som håller för 165 minuter. | |
Step Up: Revolution | 2012-11-09 |
Den är något bättre än trean, men trots att den har väldigt fina dansscener och tanken är god, så känns den platt och hjärtlös. | |
The Lucky One | 2012-11-08 |
Ibland undrar jag varför jag slösar bort så mycket tid på att titta på dålig film när det fortfarande finns filmer som den här som inte jag inte redan har sett. | |
Förälskad i Rom | 2012-11-08 |
I ett annat liv kanske... Det som stör mig mest med den här filmen är att vissa delar faktiskt är oerhört väl genomtänkta, men att allt helt enkelt försvinner i ett hav av pinsamhetshumor, otrohet och dåliga referenser. | |
Hachiko - En vän för livet | 2012-10-28 |
Väldigt vacker film. Förvånansvärt genomtänkt. | |
Cowboys and Aliens | 2012-10-22 |
Man skulle kunna sätta ett högre betyg på den här filmen egentligen, för den är inte så helt genomrutten som man kan tro. Den är underhållande på sina ställen, men på tok för lång och galet många luckor i manus. Nej, det här måste ändå klassas som en dålig film. | |
Lånaren Arrietty | 2012-10-20 |
Jag gillar verkligen hur den här filmen är ritad; varje bildruta är som ett konstverk. Väldigt stiligt, och väldigt detaljrikt. Några småmissar som saker som försvinner mellan bildväxlingar &c, stör mig dock lite, men över lag är det en väldigt vacker film. Musiken är också ett stort plus genom hela filmen. Inga större fel på manuset heller egentligen, och helt klart en väldigt stark fyra. | |
Step Up 3 | 2012-10-05 |
De dansar ju fint och så, men.. Vad är det här för manus? | |
Den stora jakten | 2012-09-29 |
Svårt betyg. Hade det inte varit för slutet så hade det varit en solklar tvåa, men den hade sina söta stunder. | |
The Avengers | 2012-09-08 |
Synd att så snygga effekter ska "slösas" bort på en så dålig film... Det är så mycket av det här manuset som jag helt enkelt inte köper. Några få humorsegment som faktiskt är riktigt roliga, men utöver dessa, verkligen inte en film för mig. | |
Snow White and the Huntsman | 2012-09-07 |
Visuellt väldigt vacker och överlag överaskande bra. Den tappar kanske lite på slutet, men vissa scener var bara bländande vackra. Stilfull berättelse. | |
Lorax | 2012-08-10 |
Egentligen alldeles för förenklat för min smak, men jag är svag för de där björnarna och de sjungande fiskarna. : ) | |
The Hunger Games | 2012-08-07 |
Känns väldigt stressad, manuset skulle verkligen behöva en genomarbetning. I övrigt har jag, precis som med böckerna, svårt att finna bakgrundshistorien trovärdig. | |
Wrath of the Titans | 2012-08-02 |
Nej, den här saknar verkligen det där lilla extra som t ex 300 har. Några snygga scener räcker inte för att det här ska bli en bra film. | |
The Raven | 2012-08-02 |
John Cusack är på något sätt inte riktigt trovärdig i den här rollen. I övrigt har filmen ett intressant manus, men blir lite väl långdragen ibland. | |
Stick It | 2012-07-31 |
Kanske ett betyg mer från hjärtat än från hjärnan, men ibland måste man sätta den typen av betyg också. Lite punk, väldigt rebellisk, snyggt foto, och så naturligtvis snygga tjejer i åtsittande trikåer. | |
Wanderlust | 2012-07-21 |
Idyllisk, och jag gillar verkligen de första 40 minutrarna. Sen känns det som att man bytte manusförfattare mitt i en scen, och filmen går helt åt skogen... |
Nästa sida »