Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer av-nothingman-


Klimatförändringarna - en bluff?2009-11-26
I en dokumentärfilm är trovärdighet det absolut viktigaste men efter att ha läst http://www.ofcomswindlecomplaint.net/FullComplaint.pdf känner jag noll förtroende för den här produktionen. Här använder sig filmmakaren bland annat av manipulerad, falsifierad, utdaterad och (ibland) från början tvivelaktig data, uttalanden och tolkningar och presenterar det som om det vore någon sorts sanning. OM det skulle visa sig att något som sägs i "dokumentären" är tänkvärt går det mig därför totalt förbi. Synd. Det allra mest skrämmande är dock att se att det finns personer som påverkas av den här dyngan till synes utan att reflektera eller kolla upp det som sägs...
 
Countdown2009-08-26
Sista 30 minuterna eller så tycker jag är riktigt bra. I övrigt hade den lite svårt att intressera mig hela vägen men den är värd en titt.
 
Leviathan2009-08-26
Jag håller med Czechflash nedan. Ganska stämningsfull men stereotypa karaktärer och klichéartad händelseutveckling är ett minus.
 
Captive Wild Woman2009-08-24
Hade den här filmen gjorts idag hade jag nog idiotförklarat samtliga inblandade, men det faktum att den är gjort på 1940-talet tillför en ganska stor portion charm. Nu blev det ändå en tvåa (väldigt nära trea) då handlingen faktiskt är ganska dum.