Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1
av 5

Zombie Apocalypse: Redemption


I en civilisation som övermannas av zombies blir ledaren, John Knox, räddad av en militärgrupp som överlevt i sitt läger utanför stan. Gruppen är misstänksam mot Knox men Knox bevisar sitt mod och sin styrka när ett gäng vilda plundrare attackerar lägret och dödar/kidnappar allt i sikte. De som överlever blir ledda av Knox för hämndattack mot plundrarna.


Originaltitel Zombie Apocalypse: Redemption
Alternativ titel Zombie Apocalypse 2
Regissör Ryan Thompson (I)
Manus Ryan Thompson (I)
Genre Action, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Fred Williamson, Johnny Gel, Joseph Scott Anthony, Tommy Beardmore, Jerry Lynch, Alicia Clark, Tokkyo Faison, Didrik Davis, Vong Lee, Angelique Sky
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3
Filmnummer 91822

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Raimo_1985
2018-09-13
Sällan har väl betyget 1/1 varit så välförtjänst. Det här gott folk, damer och herrar, ickebinära och andra, det här är äkta filmskräp direkt från toalettens mörkaste och rostigaste hörn. Det ser ut som att alla effekter såsom explosioner och automateld är gjorda direkt i något billigt program i datorn, "skådespelarinsatserna" (förutom Fred Williamson, som skådespelar som alltid) är kriminellt usla och de verkar vilja gå hem. Dialogen är totalt hjärndöd på ett sätt som saknar motstycke. Det finns inte en enda intressant karaktär och det händer egentligen ingenting speciellt i filmen förutom att "zombierna" ragglar runt lite och machokillarna och machotjejerna skjuter ihjäl dom och säger något fräckt. Jag brukar tycka att det är kul när "regissören" åtminstone har försökt göra en film, det brukar märkas tydligt, när det finns vilja och passion, sen kan det bli bra eller inte, det är inte mindre viktigt i många fall. Här fanns det nog ingen vilja alls. Jo jag vet, kanske fanns det en vilja att få med Fred Williamson? Han sköter ju sig i vanlig ordning. Men det duger tyvärr inte ens som underhållning.