Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Zoe


I en framtid där kärlek kan simuleras längtar två kollegor på ett revolutionerande forskningslaboratorium efter riktiga band.


Originaltitel Zoe
Regissör Drake Doremus
Manus Richard Greenberg
Genre Drama, Romantik, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Ewan McGregor, Léa Seydoux, Theo James, Rashida Jones, Christina Aguilera, Miranda Otto, Anthony Shim, Donovan Colan, Matthew Gray Gubler, Richard Brimblecombe, Arlen Aguayo-Stewart, Janine Theriault, Kai Lennox, Helen Johns
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 76
Filmnummer 129950

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2020-12-06
Det här börjar lite lovande men puttrar sen ut i en lättglömd soppa där sci-fi-elementen är ganska dåligt underbyggda. McGregor är tystlåten och längtar efter någon, med alla hans förmodade miljoner på kontot kan jag känna att han inte gör ett jättebra jobb med att försöka. Seydoux är inte lika fantastisk som i den där blå-filmen och det känns inte riktigt som att regissören har så mycket att säga. Det är ju alltid lite kul med androider och att utforska teman kring mänsklighet, men man får nog vända sig någon annanstans om man vill ha något nytt. När det seglar ut i nån form av kommentar på Tinder-samhället känner jag att man borde gjort en annan typ av film från början. En stabil 2a.
choklatchip
2018-09-08
Fascinerande på något sätt om än förutsägbar. Lite väl långsam för min smak. Men frågan om vad som är mänskligt och vad som är äkta är väl lika relevant som alltid. Kanske ännu mer i högteknologins era.
Arensberg
2018-08-26
fan nått av det värsta jag sett, hur kan man låta den här lämna manusbordet så ofärdig, man fattar allt som skall hända 5-30min före det gör det, man skall sympatisera med karaktärer man knappt bryr sig om SAMT det viktigaste, man skall fatta att Ewan har ett svårt val (vill ej säga för mkt) men så sitter man bara i soffan och VA?!?!? DET ÄR INGET SVÅRT VAL VAD SNACKAR NI om assåd etta va faan riktigt riktigt kass, så synd med en bra cast. om det inte var för spoilers så skulle jag kunna roasta den här för evigt so sad
ShenLong
2018-07-30
förstår inte alls ledsen smiley eller var kritiken ligger
Julius
2018-07-22
Fruktansvärt förutsägbar, men ändå lite givande. Gediget skådespel.