Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Zodiac Killer


Den ökända Zodiac Killer som härjade i slutet av 60- och början av 70-talet och fortfarande är på fri fot har fått en copycat som åter sätter skräck i den kaliforniska befolkningen.


Originaltitel Zodiac Killer
Alternativ titel Ulli Lommel's Zodiac Killer
Regissör Ulli Lommel
Manus Ulli Lommel
Genre Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Vladimir Maksic, Ulli Lommel, Peter Beckman, Todd Jensen, Günther Ziegler, JayTon Tucker, David Hess, Nola Roeper
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 110
Filmnummer 34745

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dadpat
2011-09-07
Att tvingas att sätta en etta på den här gör att jag borde tvingas uppgradera mina övriga ettor... Fruktansvärt påfrestande film om en seriemördare med Tourettes. Det enda som är intressant är hur Jon E Nimetz som spelar journalisten med tidernas kraftigaste ADHD, lyckas utföra världshistoriens uslaste skådespeleri genom att i stort sett bara använda sig av kroppspråk!! Måste ses!!
EkZo
2010-12-11
Bröt efter ca en halvtimme, och det ska ganska mycket till för att jag ska stänga av en film jag hyrt men detta var något av det sämsta jag sett. Skulle inte önska min värsta fiende att tvingas genom denna rullen.

2010-05-10
Den är fruktansvärt dålig. Jag skulle visa denna för att straffa någon.
Tonti
2009-06-04
Kommentarer onödiga. Men den var verkligen motbjudande.
lokeloverno1
2009-05-20
Ofta hör man filmer kallas för "sämsta någonsin" men efter att ha sett Uli Lommels Zodiac Killer så vågar jag påstå att den titeln är för alltid upptagen, möjligen delad med Lommels andra verk, av just detta filmiska monstum. Zodiac Killer kortar effektivt ner filmtipsets betygsskala när det gäller övriga filmer till att bara omfatta 5, eftersom den får alla anda filmer att framstå som mästerverk oavsett om de är gjorda av Stanley Kubrick eller Michael Bay. Sämsta filmen någonsin!
KimEkberg
2008-11-13
Detta måste vara filmen med lägst produktionsvärden i världshistorien. Detta är ett klockrent exempel på en film så dålig att det blir extremt kul. Det finns mycket bakomliggande info som gör detta spektakel ännu roligare. Kurt Raab måste vrida sig i sin grav över denna films blotta existens. Andy Warhol likså. Stackars alla felhyrare som räknat med Finchers namne.
Al_padrino
2008-10-07
Jag vill egentligen ge den här filmen en 5:a.
StureStenhög
2008-09-07
Det här är en utav de absolut sämsta filmer jag någonsin har sett. Det som gör den så mycket uslare än andra liknande filmer är att den inte nöjer sig med att vara en halvtaskig och smårolig b-rulle. Här försöker man faktiskt göra en film som är intressant, smart och spännande. Den är givetvis inget utav det. Allt är verkligen fel. Skådespeleri och foto är katastrofalt dåligt. Manuset saknar helt struktur och har en dialog som är styltigare än John O'Shea. Regissörens namn får en osökt att tänka på Uwe Boll, men Uwe skulle aldrig kunna göra en så här dålig film ens om han försökte (och det gör han ju). De som söker efter en film som är så usel att man kan skratta åt den bör också leta nån annanstans (hos Uwe t ex), för det här är mer tragiskt än roligt. Ge samma budget och förutsättningar till en random person på gatan och chanserna är goda att den personen lyckas göra en bättre film än den här. Det är inte ens en överdrift. Detta är verkligen dynga när den är som sämst
Dele
2008-07-30
Finns vissa möjligheter i själva historien, men det är alltför taffligt genomfört för att nå fram och engagera.
Anonymus
2008-05-28
Riktigt Usel film ! Usla effekter, Uselt skådespel och kass handling !
Visa äldre kommentarer »