Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Zatoichi 7: The Sword of Zatoichi


När Zatoichi blir skjuten i ryggen av en gangster blir han hjälpt av skyttens syster. Naturligtvis försöker Zatoichi återgälda tjänsten när kvinnans familj hamnar i knipa med ett rivaliserande gangstergäng.


Originaltitel Zatôichi abare tako
Alternativ titel The Blind Swordsman's Flashing Sword, Zatoichi's Flashing Sword, Zatoichi: A Tough Kite
Regissör Kazuo Ikehiro
Genre 60-tal, Action, Äventyr, Drama
Skådespelare Shintarô Katsu, Tatsuo Endô, Takashi Etajima, Bokuzen Hidari
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 69
Filmnummer 20242

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Engravadlax
2019-02-21
Ja, finalen är rätt lik korridorscenen i Oldboy. Annars är den som alla andra Zatoichifilmer imo.
peterclash
2009-05-09
Andra hälften var lysande (efter en väl tramsig inledning) tyckte mig se en scen som senare repriseras i Oldboy, men jag kanske misstar mig.
idd
2008-01-22
lika tråkig å ointressant story som de flesta zatoichirullarna, rätt oengagerande första halvan även om det bjuds på en del coola svärdsfajter.. mot slutet upptäcker dock plötsligt regissören att det går att använda coola ljuseffekter, filma i balla vinklar å plötsligt får vi en skitsnygg film å betyget blir därför en svag trea till slut..
(finnsinte)
2006-06-13
Ungefär lika bra som merparten av föregångarna. Fint kameraarbete, särskilt i början.
yangbo
2006-03-26
till skillnad från många andra här nere tyckte inte jag den här var 1 sekund sämre än någon annan i serien, ännu en helt felrekommenderad 3a från filmtipsets sida. Lika given 4a som de andra. 19 kvar att gå!
solmannen
2006-02-19
Lite väl töntig komik och filmen i sig är en av de sämre Zatoichifilmerna. Den räcker inte ända fram till en trea, men om man gillar Zatoichi, som jag, så är den helt klart sevärd och den har ju sina stunder faktiskt. Den är ju inte direkt fasligt dålig alltså :)
Lipton^Tea
2005-06-16
Jag får medhålla dom andra och säga att nummer sju känns rätt standard. Aningen tråkig också, men det känns fortfarande som Zatoichi, och därmed bör den få minst en trea.
oan
2005-05-10
de komiska inslagen och ljudkvalitén drar ner betyget, men slutet höjer upp väldigt bra. en stark trea. väldigt nära en fyra.

2005-04-28
Mycket bra film, som liksom de flesta pendlar mellan stark trea/svag fyra. Den har rätt många komiska inslag, samt snygga svärdfighter, ibland sedda ovanifrån. Bra och underhållande helt enkelt. Stark trea.