3.5
3.5
Zatoichi 26: Darkness Is His Ally
Sista delen i den ursprungliga Zatôichi-serien med Shintarô Katsu. Zatôichi kommer till en stad där två yakuzabossar tävlar om kontrollen över staden. Det här är den största produktionen i serien.

Originaltitel | Zatôichi |
Regissör | Shintarô Katsu |
Genre | 80-tal, Drama |
Skådespelare | Ken Ogata, Shintarô Katsu, Yûya Uchida, Miho Nakayama, Kanako Higuchi, Tsurutaro Kataoka |
Filmnummer | 20836 |
Essential Zatoichi...
Ichi är lika cool som i första filmen.
Gillar dessa filmer när de visar hur rotlös och ensam Ichi verkligen är. Bra, men inte den bästa.
kostar bara 795 på Discshop.. vilket fynd.HUR i helvete motiveras det priset!!??filmen e hyfsad, men klippningen suger.
Då har man sett alla, känns lite vemodigt, 3 3:or, 2 5:or och resten 4:or är ett väldigt bra facit. Den här var bra, det den missar i (handling) tar den igen i våld.
fan va grymt iskall han är...
tycker att det var en helt ok avslutning på alla dessa 26 filmer, såklart inte ens i närheten som de tidigaste filmerna, men ändå en helt ok rulle/samuraifilm, kul med lite storsatning på budgeten också, och Katsu har inet tappat mycket sen 16 år tidigare.
Det var den oerhört röriga handlingen som drog ner betyget. Allt splatter får en att fundera på om Tarantino har sett den här innan han gjorde Kill bill
Lite smårörig i handlingen annars helt ok, dock inte den bästa jag sett.