Your Sister's Sister

Iris skickar iväg sin vän Jack till familjens avlägsna stuga för att han ska kunna reflektera över sitt liv. Till Jacks förvåning visar sig Iris storasyster, Hannah, befinna sig där i samma syfte. De båda lär snabbt känna varandra efter en tequilafylld kväll, men när Iris oanmält dyker upp nästa morgon är det början på en kedjereaktion som kommer att komplicera deras liv för alltid.

Originaltitel Your Sister's Sister
Regissör Lynn Shelton
Manus Lynn Shelton
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Emily Blunt, Rosemarie DeWitt, Mark Duplass, Mike Birbiglia

Bokföringsprogrammet Mineko

mammene
2020-06-27
Gillade verkligen det här och tyckte om alla karaktärerna. Mycket av underhållningen stod Mark Duplas för, en riktig charmknutte. Mycket prat i en lättsam ton, som skiftade med ett långsamt tempo och naturskön miljö, stark trea.
JD
2020-06-10
Filmens behållning heter Rosemarie DeWitt (hon man hade velat se så mycket mer av efter första avsnittet av Mad men).
HerrNenne
2018-02-27
En pratfilm med tråkigt manus och meningslösa karaktärer. Skådespelarna övertygar inte nånstans mig om att det här är riktiga personer. Börjar bra men tappar snart.
KyLLo
2018-02-09
Killen är värsta drägget. I övrigt klyschigt och förutsägbart. Övervägande dåligt skådespeleri, vilket bara gör att det känns tillgjort. Over and out.
Albion
2018-02-05
Charmig film med ett "kul" dilemma som fokus. Känns väl ändå lite väl enkel och ytlig till slut. Gillar både Blunt och DeWitt men Jack som karaktär är väl inte någon favorit precis. Betyget blir en stark 3;a till slut. dvs 3+
erosagape
2018-02-03
Gullig film utifrån sina premisser och slutscenen doftade högre betyg.
Petterror
2017-01-03
Höjer till 3a
Petterror
2017-01-02
Stark 2a
Barneyk
2016-01-29
Riktigt bra, jag gillar verkligen hur Lynn Shelton får liv i sina karaktärer med dialog och charm.
Roswall
2015-06-22
Det finns mycket som är fint och varsamt i fotot och miljön. Konflikten är såklart intressant och lite tveksam till hur deras försök att lösa den går till, men det är ju också detta jag blir tagen av. Har svårt för Emily Blunts karaktär och skådespelarinsats.