2.5

Your Place or Mine

Debbie och Peter är bästa vänner och varandras totala motsatser. Hon längtar efter rutin med sin son i LA och han trivs med förändring i NY. När de byter hus i en vecka upptäcker de vad de tror att de vill kanske inte är vad de verkligen behöver.

Originaltitel Your Place or Mine
Regissör Aline Brosh McKenna
Manus Aline Brosh McKenna
Genre Komedi, Romantik
Skådespelare Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Zoe Chao, Jesse William, Tig Notaro, Wesley Kimmel, Steve Zahn, Rachel Bloom, Griffin Matthews

Olof_Gronlund
2023-12-22
Kliché på kliché hela vägen, intresserade ine mig ett smack tyvärr. Man vet redan vi första 10 minuterna vart den ska barka. Den kommer glömmas bort bland alla andra romcoms. Kutcher gör sig bäst i grabbiga komedier, de här romantiska mot kvinnliga skådespelare funkar ej.
Arseenal
2023-05-28
Riktigt platt. För utdragen. Märkliga och onödiga sidokaraktärer.
Tatty
2023-05-22
Gillar den skarpt än vad jag trodde jag skulle göra. Rolig, mysig och toppen film.
Sheepy
2023-05-13
En romcom som följer en standardmall. På plussidan finns det inga pinsamt dåliga skämt och Reese Witherspoon samt Ashton Kutcher gör faktiskt helt okej ifrån sig med tanke på materialet. Tyvärr är det hela extremt förutsägbart och sockersött.
Krantzylvania
2023-03-01
Småmysig film som kunde varit en trea men att en sv de sista scenerna utspelar sig på en flygplats drar ner det ett snäpp
jonbo
2023-02-15
Kutcher och Witherspoon gör sitt jobb bra men filmen känns slarvig och tempotrög med sidokaraktärer som i bästa fall fungerar för stunden men mest känns mekaniskt inklistrade i storyn.
ayudame
2023-02-13
Witherspoon och Kutcher jobbar på bra med vad de får. Men nja.. att de dessutom - SPOILER- behöver förtydliga inledningscenen med att visa på moderiktiga detaljer för 20 år sedan känns sådär. .
ayudame
2023-02-13
PeterTheW
2023-02-12
Förutsägbart men underhållande!
Paramis
2023-02-11
Woh ! Kompisar i 20år o sen... Både Kutcher o Witherspoon sköter sig bra men manuset är uselt !