Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Young Adult


Författaren Mavis Gary återvänder till sin lilla hemstad för att återuppleva sin tonårs glansdagar och återfå sin lyckligt gifte ungdomskärlek.


Originaltitel Young Adult
Regissör Jason Reitman
Manus Diablo Cody
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Charlize Theron, Patton Oswalt, Patrick Wilson, Elizabeth Reaser, Collette Wolfe, Jill Eikenberry, Richard Bekins, Mary Beth Hurt, Kate Nowlin, Jenny Dare Paulin, Rebecca Hart, Louisa Krause, Brian McElhaney, Hettienne Park, John Forest, Rightor Doyle
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1438
Filmnummer 92100

Recensioner

Skapad 2019-11-14 av rikirock
Mavis Gary, författare av tonårslitteratur, som återvänder till sin lilla hemstad för att återuppleva sina tonårs glansdagar och återfå sin lyckligt gifte ungdomskärlek. Hemkomsten visar sig...   Läs mer »

Kommentarer


STHRUDTS
2020-05-06
Charlize Theron är tokbra.
abnormal
2019-04-11
Smårolig, men väldigt obekväm att se på.
HerrNenne
2018-07-30
Tragisk och ganska motstötande att se på. inte det jag letar efter i en film.
badpanda1606
2017-01-28
Tragisk men komisk film på ett sätt. Stundtals oerhört obekväm men, den håller fast mig hela filmen ut.
dafreakish
2017-01-22
Tragisk historia om tragisk person med bekräftelsebehov och sociala problem. Theron och Oswalt är perfekta som den omaka duon som bygger upp en osannolik vänskap. Det här är amerikansk diskbänksrealism och jämfört med den brittiska motsvarigheten blir det varken lika gripande eller trovärdigt. Men det är för den sakens skull inte alls dåligt.
deswhip
2016-08-13
Annorlunda film på det viset att den handlar om "messed up people" med väldigt politiskt inkorrekta idéer och åsikter. Och är liksom på deras sida, typ. Det brukar ju annars vara förbehållet endast komedier. Så det var ju lite uppfriskande för en sån som mig. :)
Korben_Dallas
2015-12-11
Mm, verkligen, de är bra.
Krille80
2015-01-12
Regissören Jason Reitman och manusförfattaren Diablo Cody återförenas här för första gången sedan filmen "Juno". Det är en historia som levererar ett mörker med obehag och några delar humor. Personligen tycker jag historien är tunn och inget imponerande. Vad som imponerar är dock Charlize Theron och Patton Oswolt. Alla scener de har tillsammans är helt underbara. I dessa scener tycker jag mycket om filmen men utöver dessa så glimtar det till för sällan för ett högt betyg. 3+
idaho1981
2014-10-31
Hade väntat mig lite mer med den författaren och regissören. De har dock lyckats få fram en hemsk karaktär, en obehaglig känsla samtidigt som man får skratta ibland. Men den känns lite för överdrivet, lätt och slutet drar ner betyget till en svag trea trots bra skådisar.
AlbinWesley
2014-07-28
Träffar några rätt, är rent allmänt rätt så bra utan att imponera överdrivet.
Visa äldre kommentarer »