Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Are You Here


Två barndomsvänner reser tillbaka till deras hemstad efter att en av dom ärvt en stor summa pengar från sin nyligen avlidna pappa.


Originaltitel Are You Here
Regissör Matthew Weiner
Manus Matthew Weiner
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Owen Wilson, Zach Galifianakis, Amy Poehler, Laura Ramsey, Joel Gretsch, Paul Schulze, Alana De La Garza, Greg Cromer, Lauren Lapkus, Karenlie Riddering, Edward Herrmann, Jenna Fischer, Tom Key, Stephanie Northrup, Michael Uppendahl, David Selby
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 306
Filmnummer 106499

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RunRiot
2018-01-02
Mysigt, men storyn känns inte helt färdig. Jag gillade den ungefär fram tills Owen Wilson började bete sig som en friendzonad femåring, sen spårade den en aning. Kemin mellan Owen Wilson och Laura Ramsey är dock magisk, vilket gör att man ändå rootar för dem litegrann.
hardcore
2017-02-13
Märker att många är inne på samma linje som mig så jag kommer inte komma med överdrivet långa förklaringar. Filmen i sig tycker jag är en drama komedi och inte en romcom eftersom filmen handlar egentligen inte om kärlek utam om två personers utveckling från två haschrökares och alkisar till att ta tag i varandra och hjälpa sig själva. Och det tycker jag både Zack och Owen gör bra. Filmen som helhet är en trevlig stilsam ibland tom rolig speciellt owen..
wasteoftime
2017-01-03
Nej, det här är verkligen inte bra. Intentionerna är säkert goda, men oj så ytligt och tramsigt det blir. Totalt värdelös casting, sett till vad det känns som att filmen verkar vilja få ut. Det är väl inget fel att rollbesätta en lite seriösare film med någon som oftast spelar i komedier, men att bara ha en sådan cast, gör det bara märkligt. Nu är ju det här en "komedi" - men det känns mer som en ursäkt för att inte våga gå på djupet i de frågor som filmen faktiskt tar upp. Nej tack. 1,8 på SH-skalan-
tildiz6
2015-09-01
suger balle? förstår inte riktigt hur nån överhuvudtaget kan tycka det här är bra
annihilat0r
2015-06-22
Som flera tidigare kommentarer är inne på finns det en fin känsla i "Are You Here" – en oavbruten känsla som driver tittarens intresse framåt. Atmosfären är verkligen behaglig att uppslukas i. Således en klart underskattad film, i min värld. Zach Galifianakis avhandlar dessutom en ovanligt spännande karaktär.
Bear
2015-03-16
Nja. Kändes som om den hade potential och sedan blev det helt platt. Ofta rom-koms får 2or men här är det en tvåa knappt utan att dra på smilbanden.
HerrNenne
2015-03-09
Det är en fin känsla i filmen och det är det den lever på. Tyvärr ebbar det ut lite i ingenting till slut, men var en okej resa dit.
HippiePatrik
2015-02-08
Zach Galifianakis, Owen Wilson och Amy Poehler är bra som alltid med det är ett SEGT drama, UTAN komedi och med dåligt slut....
larox
2014-11-04
Långtråkig, tjatig och meningslös - tillför absolut i n g e n t i n g!
kattsallad
2014-10-28
Vet inte om jag kanske tyckt att den var bättre om jag inte var inställd på en komedi, med tanke på att imdb listade den som det, men komedi var det ju inte alls. Nä, bara seg.
Visa äldre kommentarer »