Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Yes Man


Carl Allen går med i ett självhjälpsprogram som baseras på en enda regel: säg ja till allt. Genom att släppa lös "ja-krafterna" förändras Carls liv på häpnadsväckande och oväntade sätt, men han upptäcker snart att de nyfunna och obegränsade möjligheterna har sina nackdelar.


Originaltitel Yes Man
Regissör Peyton Reed
Manus Nicholas Stoller, Jarrad Paul, Andrew Mogel
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins, Rhys Darby, Danny Masterson, Fionnula Flanagan, Terence Stamp, Sasha Alexander, Molly Sims, Brent Briscoe, Rocky Carroll, John Cothran, Spencer Garrett, Vivian Bang, Luis Guzmán
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11812
Filmnummer 64260

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Molestaire
För att hårddra den amerikanska skådespelarfaunan finns det tre huvudtyper: De som har bristande talang men gillar läget då de tjänar bra pengar, de som har talang och därför bara gör filmer ...   Läs mer »

Kommentarer


Sheepy
2022-08-07
Sympatisk och underhållande komedi som tyvärr går på tomgång efter att huvudpersonen arresteras. Det är även tröttsamt hur den efter detta följer de standardmässiga romcom troperna.
vonadel
2021-04-29
Var bara så sugen på att se en Carrey-film. Och denna är så bra som någon. Gillar den. Kul o spännande upplägg. Är ju en omtitt, och tycker den håller fortfarande. 7/10
Albion
2021-01-01
Det här var en riktig berg- och dalbana skulle man kunna säga. Inte helt otippat med Jim Carrey att dalarna är bottenlösa ibland men här finns också många fina passager som han hjälper till att lyfta också. Men så var det det här med Zooey Deschanel. Är man så pass svag för denna jänta som jag är så är det klart att lyftet blir avsevärt. Hon är lätt den roligaste och mest fantastiskt skönt skruvade skådis man kan tänka sig och därför kändes det mycket som att se ett långt avsnitt av New Girl. Slutbetyget landar på en stark 3;a, dvs 3+
TMartin
2020-06-24
En småkul film med Carrey nostalgi, men som är sevärd bara för sitt budskap!
Brouhaha
2019-07-31
Jim och Bradley C slår sig samman och kombinerar skönhet (Jim) och humor (Bradley) i en faktiskt både tankeväckande och rolig film. Visst är det synd att Zooey är med och drar ner upplevelsen, men när hon inte är med i rutan är det ändå ganska ofta man skrattar åt grabbarnas upptåg. Sprider också ett viktigt budskap: säg alltid ja till allt, oavsett. Vilket jag tror är något som fler borde leva efter.
Zarquon
2018-08-02
Banal, men trevlig och småmysig. Utom ett par tråkiga cringehumor-scener.
Starkbröl
2018-07-20
En bagatell förstås, men en trevlig och positiv bagatell utan moralpredikningar. Stark trea.
Rai
2018-03-07
Inte min typ av film!!
wasteoftime
2017-03-04
Detta kanske är den sista "riktiga" Jim Carrey-filmen som gjordes. Även om den innehåller lite seriösare inslag, så är det ju en Jim Carrey i storform man får se glimtat till mellan varven. Och det är roligt, gripande, tramsigt, fint och allt annat möjligt, väldigt nära en trea, men det når inte riktigt dit, i sina bästa stunder är det dock väldigt bra.
Tutan
2017-02-08
Okej film
Visa äldre kommentarer »