1.8

xXx 2 - The Next Level

NSA-agenten Augustus Gibbons, som fått en nytändning sedan sin senaste succérekrytering, finner sig själv i en situation där han behöver en ny färsk agent. Gibbons och hans nya agent måste söka upp en farlig militär utbrytarrörelse, vilken leds av George Deckert, som planerar att utföra ett angrepp mot USA:s regering i Washington.

Originaltitel xXx: State of the Union
Regissör Lee Tamahori
Manus Simon Kinberg
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Ice Cube, Samuel L Jackson, Willem Dafoe, Scott Speedman, Xzibit, Peter Strauss, Michael Roof, Sunny Mabrey, Nona Gaye, John Gleeson Connolly, Ramon De Ocampo, Barry Sigismondi, Michael Don Evans, David Rountree, Ned Schmidtke, Scott Michael Morgan

2023-07-24
Ice Cube ser arg ut och lufsar omkring i den utskällda uppföljaren. Nu är den ju korkad bortom all vett och sans, men det finns ju inte en tråkig minut. Befriande underhållande skräp.
2021-06-28
Haha, lite men ytters lite underhållning fanns det ju...
fridenpaden
2017-11-26
Larvig Bondkopia med alla Bondattiraljer - bilar, lättklädda brudar och löjliga kommentarer.
gjoob
2016-09-19
Saknar alla fånigheter och dumheter som gjorde ettan charmig. Tämligen medioker och lättglömd action, även om den inte är fullt så dålig som ryktet säger.
2016-02-11
Då jag inte hade sett den första filmen(Vin Diesel) sedan den var aktuell för 2002 så mindes jag inte vad jag tyckte om den. När jag läser mina kommentarer så förstår jag att jag inte var imponerad. Denna film är ännu sämre. Ice Cube gör nuförtiden succè som argsint, komisk skådis men här i en actionroll blir det bara fel. Samuel L Jackson och Willem Dafoe är aldrig fel men här kan de inte rädda något. 1+
Supernaut
2014-07-24
Helt värdelös film på alla sätt, men Ice Cube är så charmig att jag klarade mig igenom hela.
dafreakish
2014-07-23
Den sämsta film jag någonsin sett på bio var xXx, varför jag nu överhuvudtaget såg den alls är visserligen en gåta men ändå. När man då ersätter Vin Diesel med Ice Cube (Va?!?!?!) är ju knappast förväntningarna att uppföljaren ska bli bättre, Cube måhända vara mycket men inte direkt ett fysiskt unikum. Men efter att ha genomlidit den här precis lika ruttna filmen så blir Cubes lite lönnfeta utseende snarare till en tillgång och han klarar sig undan med hedern i behåll då hans image blir sluggerlikt. Synd bara att det inte hjälper ett förbannat dugg. Patriotiskt fjanteri och så fruktansvärt fånigt att Bond (under Moore-eran) framstår som innovativ. Makalöst hjärncellsbefriat.
Ramza
2014-04-09
Blir nästan lite gulligt när Ice Cube leker actionhjälte utan någon som helst trovärdighet i varken actionscenerna eller skådespeleriet.
kerica
2014-01-14
Bästa delen med denna film (förutom när den tog slut) var nog när Jackson sa "Told you you should've killed the b*tch"
ClintanTheKing
2013-05-28