Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

The New Mutants


I ett avlägset mentalsjukhus hålls en grupp unga mutanter inspärrade för psykiatrisk övervakning. En rad märkliga händelser gör att deras nya förmågor och vänskap sätts på prov samtidigt som de kämpar för sin överlevnad.


Originaltitel The New Mutants
Alternativ titel X-Men: The New Mutants
Regissör Josh Boone
Manus Josh Boone, Knate Lee
Genre Action, Skräck, Science Fiction
Skådespelare Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt, Henry Zaga, Adam Beach, Thomas Kee, Colbi Gannett, Happy Anderson, Dustin Ceithamer, Jacinto Vega SpiritWolf, Marilyn Manson (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 140
Filmnummer 127375

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2021-11-06
Ska säkert kännas nytt och fräsch, men blir mest en urmjölkad spinnoff på x-men.
karlmats
2021-08-10
Nej det här var verkligen inte speciellt bra. Trots att man har både Maisie Williams och Anya Taylor-Joy känns det som att det är en amatöruppsättning, ingen av dem levererar och att man tagit in X-Men i YA-träsket är inte till dess fördel. Kanske man hade gillat detta som tonåring, men nu känns det bara dumt. Tydligen är alla dessa fem ungdomar också mutanter som bygger på serietidningarna, ändå känns det som en helt annan värld än den Bryan Singer skapade på duken för så många år sen. Kanske är det lika bra att Disney köpt upp rättigheterna. Den är väl inte provocerande egentligen, men jag vet heller inte varför jag skulle ge något annat än en 1a så den sätts med en axelryckning.
ayudame
2021-06-29
Orkade inte se klart. Det säger en del om filmen. Ana Taylor Joy gör sin karaktär bra men känns alldeles för barnsligt flickig.
amam
2021-05-21
Gillade skådisarna, mest det som är filmens största behållning. Resten är mest mellanmjölk.
Supernaut
2021-02-13
Nästan godkänd, men med rätt bra skådisar, okej visuellt och ganska bra stämning. Kändes som manuset var ett par revisioner ifrån en färdig film. Bortslösad potential. Du behöver verkligen inte se den om du inte prompt måste se alla superhjältefilmer.
ShenLong
2021-01-23
märklig och spretig. ibland är CGIn snygg, ibland gräslig. Känns inte som att skådespelarna hade någon aning om vilka effekter som skulle läggas på och var någonstans
Robkiller
2021-01-07
Rullar mest på men tar sig aldrig... rätt meningslös.
jack_jack_jack
2020-11-30
Kändes som en Disney-TV-film från tidigt 00-tal.
Engravadlax
2020-11-21
Maisie Williams är bra, men filmen i övrigt... meh.