Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

X-Men 2


En grupp mutanter, som bara önskar leva i fred med vanliga människor, tvingas av det skälet eliminera den man som är inriktad på att förgöra dem.


Originaltitel X2
Alternativ titel X-2, X-Men 2: X-Men United
Regissör Bryan Singer
Manus Michael Dougherty, Dan Harris, David Hayter
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen, Halle Berry, Anna Paquin, Brian Cox, Rebecca Romijn, Alan Cumming, James Marsden, Bruce Davison, Kelly Hu, Shawn Ashmore, Aaron Stanford, Cotter Smith, Daniel Cudmore, Michael Reid MacKay, Katie Stuart, Kea Wong, Cotter Smith, Chiara Zanni
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18918
Filmnummer 8557

Recensioner

Skapad 2019-12-07 av weng-weng
I den förra filmen om mutanterna från Marvels universum visade Bryan Singer att han kan hantera även inte alltför jordnära historier. Som van serietidningsläsare verkade han veta precis hur bild...   Läs mer »

Skapad 2019-11-19 av precineadd
Medan allsjöns uppföljare, nyinspelningar och filmatiseringar attackerar bioduken som en pest, spottar Hollywood regelbundet ut nya actionfilmer baserade på seriehjältar ur Marvels magiska mutantv...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Priceguy
Mutanterna som filmpubliken först mötte i X-Men är tillbaka. Spänningarna mellan mutanter och vanliga människor blir allt allvarligare när en mutant försöker mörda USA:s president. Professor ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av JoeZ
Ännu ett slag för mutanterna. X - Men 2 handlar om hur mutanter har börjat sprida sig över jorden. Människor fylls med rädsla. Handlingen tar plats hos Xaviers skola, där han tar emot mutanter...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av connya
Jag gjorde misstaget att döma den första X-men filmen på förhand. Jag svor att aldrig se den, eftersom jag var övetygad om att den skulle vara så usel att jag skulle må illa. Jag avskydde mig s...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Rollywood
Detta är den högt uppskattade uppföljaren till Bryan Singers X-men från 2000. Precis som i den första filmen så återser vi Hugh Jackman som den mardröms- förföljde Wolverine som hela tiden k...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av billybob
En grupp mutanter, som bara önskar leva i fred med vanliga människor, tvingas av det skälet eliminera den man som är inriktad på att förgöra dem. I detta äventyr måste Proffessor Xavler, Wol...   Läs mer »

Kommentarer


Visse93
2021-03-07
Denna håller samma nivå som första filmen med action och underhållning. Den är i princip lika bra som första film. En trea är denna värd också!
Robkiller
2021-02-02
Underhållande actionfilm.
päronanton
2019-11-21
Mycket bättre än första filmen!
Rai
2018-03-05
Jag kan bara inte med dom totalt värdelösa filmerna och nog ärligt bara skum tittat på dom har filmerna!

2017-05-30
Liker.
Krille80
2014-10-29
Mutanterna är tillbaka. Mer actionladdad och spännande än ettan Jag säger välkommen till Nightcrawler. Hugh Jackman är perfekt i rollen som Wolverine. Bra underhållning. 5-
martineden
2014-08-12
[rek 3.] Finfin underhållning som främst fokuserar på actionsekvenser. Parallellerna till andra världskriget och förföljelsen av judar är ytlig och ganska smaklös. Men det är ett ganska substanslöst actionäventyr som underhåller, men inte mycket mer. Bra. 3.
Podpolkovnik
2014-06-25
Spännande men oengagerande. Actionfyllt men ihåligt. Snyggt men substanslöst.
nestle
2014-06-07
Når inte riktigt upp till 4an men den håller ett stabilt tempo och har en del bra scener. Stabil 3a.
hestret
2013-11-23
Om den första filmen var lite för långsam så är den här kanske till och med lite för mycket häftiga grejer och spektakulära klimax som varar i nästan halva filmen. Dock helt okej kul att titta på. Vi har ju fortfarande rätt solida skådespelarinsatser även om jag inte är helt 100 på om Nightcrawler är en klockren karaktär. Överlag så vet jag inte riktigt om det kändes klokt att lägga till ännu fler mutanter för det kanske blev lite för mycket folk man inte riktigt brydde sig om. Halle Berry är fortfarande dålig. I övrigt tycker jag att de viktigaste karaktärerna får tid och relativt mycket djup. Bra actionscener som inte blir tröttsamma, men visst är det lite halvcheesy saker och sånt som man spyr lite på. Ungefär lika bra som den första filmen, dvs. en stark svag trea.
Visa äldre kommentarer »