1.5
1.5
Wyvern
Den smältande isen i Antarktis rasar och släpper loss en sovande reptil ur den nordiska mytologin på ett litet intet ont anande amerikanskt samhälle. Lastbilschauffören Jake tar på sig ansvaret att slåss mot monstret och rädda byn!

Originaltitel | Wyvern |
Alternativ titel | Rise of the Damned, The Condemned |
Regissör | Steven R Monroe |
Manus | Jason Bourque |
Genre | 2000-tal, Science Fiction |
Skådespelare | Nick Chinlund, Erin Karpluk, Barry Corbin, Tinsel Korey, Don S Davis, Karen Austin |
SyFy med en monsterfilm. Skitfula effekter och risiga skådespelare...inte direkt överraskande...
Ambitiöst och tyvärr rätt humorbefriat när elak flygande drakliknande monster ställer till jäkelskap i Alaska. Smått underhållande trots sin uselhet och för budgeten hyfsade effekter.
Ibland måste man bara se en film som man vet är en etta, en kalkon, på förhand då snittet inte får bli för högt. Denna var iaf lite underhållande i all sin uselhet.
Det var åtminstone en wyvern och inget försök att ha en drake med ett annat namn för ratt låta annorlunda. Det är ju alltid värt något.
Jag kunde inte se klart skiten.
Okej för att vara en TV-film. Men kunde gjorts så mycket bättre. en sympati 2:a ifrån mig.
Dålig på en komiskt sätt... hur dom får Wyvern till något nordiskt från vikingatiden vill jag dock väldigt gärna veta.
What!? Jag tycker att den här filmen var lite småmysig i och med småstadsinramningen. Monstret är lika välgjort som något i t.ex. Jurrasic Park eller Sagan om Ringen-trilogin, så även där bidde jag lite positivt överraskad. Wyvern är en uppenbar TV-film, men det förtar inte skådespelarinsatserna (förutom den vidriga översten). Nae, det här var verkligen dum underhållning för mig på ett positivt sätt.
som amerikanerna skulle sagt: "Worst crap i've ever seen".
Det gör ont i hela kroppen när man ser på skiten. Hemskt.