Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Wristcutters: A Love Story


En ung man som heter Zia tar livet av sig genom att skära upp handlederna när hans flickvän lämnar honom. När han vaknar upp så upptäcker han att han är i efterlivet. En sorts vänteplats för människor som har tagit livet av sig. Efter ett tag i en ganska meningslös existens där så får han reda på att kvinnan som han tog livet av sig för också har begått självmord. Han ger sig ut på en resa för att leta rätt på henne. Baserad på novellen Kneller's Happy Campers.


Originaltitel Wristcutters: A Love Story
Alternativ titel Pizzeria Kamikaze
Regissör Goran Dukic
Manus Goran Dukic
Genre Drama, Komedi, Romantik, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Patrick Fugit, Shannyn Sossamon, Shea Whigham, Tom Waits, Will Arnett, Cameron Bowen, Leslie Bibb, John Hawkes, Mark Boone Junior, Abraham Benrubi, Sarah Roemer, Nick Offerman, Amy Seimetz, Azura Skye, Mikal P Lazarev, Clayne Crawford, Mary Pat Gleason, Anthony Azizi, Aaron Parker Mouser
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2169
Filmnummer 41975

Recensioner

Skapad 2019-12-06 av eilonwy
När Desiree gör slut med Zia blir livet meningslöst för honom. Han städar sin lägenhet, sätter på sig finskjortan och skär handlederna av sig. Men livet efter detta erbjuder ingen ro för sj...   Läs mer »

Kommentarer


meerlon
2020-02-06
Tom Waits räddade den! Hoppades på mycket mer med tanke på idén men hade absolut en viss charm.
karlmats
2019-07-11
En skruvad liten charmrulle vars dystra premiss och stämning på nåt sätt ändå blir lite uppiggande. Det är en roadmovie med tre skådisar som kompletterar varandra bra och förstagångsregissören Dukic lyckas vara ganska kreativ ändå med små medel. 4an som jag satte för 10 år sen ryker, men jag blir glad av att se den här och den grejar en 3a utan problem. Sossamon är fortsatt lite av en favoritskådis i såna här halvskumma roller och nog är det svårt att inte sjunga med till balkanlåten Underground. ------- 3/2-09 4an får stå kvar, härligt foto och även om man överanstränger sig för att vara indierolig så lyckas det mesta och det är en skön känsla rakt igenom. Accenthumorn lyckas för ovanlighetens skull i ryssen men Sossamon stjäl som vanligt showen.

2017-08-20
Vad är det här för flum?
Paramis
2017-03-10
Helt klart lite annorlunda och därmed sevärd ! Jag gillade ryssen.
Stygga-Vargen
2016-11-12
Ganska intressant film med väldigt bra skådespelare.
Star-Basse
2016-09-01
Så seeeeeg!
DiMMUBoRGiR
2015-08-04
Kul och lite awkward på ett bra sätt. Men... toppbetyg? Kom igen...
stgurgel
2015-06-29
Riktigt kul ibland men inte hela tiden. Men en svag fyra förtjänar den för sina toppar och galna infall
Engravadlax
2014-11-05
Meh.
Grillo
2014-08-20
Den här såg jag för två år sen ungefär men måste ha glömt att sätta betyg eller så har det raderats. Gillade den då och gillar den nu. Rätt lågt tempo men jag tycker det funkar eftersom historien, miljön och figurerna är intressanta. Blir något sämre när de kommer fram till lägret men totalt sett tycker jag detta är en riktigt stark film.
Visa äldre kommentarer »