Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Wrath of Man


Handlingen följer H, en kall och mystisk karaktär som arbetar på en värdetransport som är ansvarig för att flytta hundratals miljoner dollar runt Los Angeles varje vecka.


Originaltitel Wrath of Man
Regissör Guy Ritchie
Manus Nicolas Boukhrief, Eric Besnard, Guy Ritchie, Marn Davies, Ivan Atkinson
Genre Action, Thriller, 2020-talet
Skådespelare Jason Statham, Holt McCallany, Rocci Williams, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan, Scott Eastwood, Andy Garcia, Raúl Castillo, Chris Reilly
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 246
Filmnummer 140249

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2023-02-22
Såna här filmer får mig att tänka att action var bättre förr. Dåligt sammanhållen, ointressant, trist och omogen dialog med onödigt/onaturligt många svordomar samt dålig klippning. Dessutom det där mörka linsfiltret som blivit standard för B-filmer. Det som är bäst är nog ljud och effekter.
Seger
2023-02-14
Originalet Le Convoyeur är snäppet bättre
Rele
2022-12-22
Typiskt Statham film med onödigt mycket övervåld. Jag ger en etta.
Pentothal
2022-12-22
Första halvan av filmen var bra och spännande. Slutet är 100% dynga. Ångrar att jag såg filmen.
Björkman
2022-03-29
Helt okej hämndrulle, men mattas ganska mycket mot slutet tyvärr och man sitter kvar med känslan av att säcken knöts ihop lite för snabbt och enkelt. Minus också för att Stathams karaktär är alltför intetsägande. Statham gör precis det han har utrymme för att göra med rollen så det är ingen skugga som faller på honom. Problemet är snarare så att det är en karaktär som vem som helst hade kunnat spela med ungefär samma resultat. Långt ifrån Guy Ritchies bästa film, men klart godkänd och underhållande.
Bumbi78
2022-03-13
Rå och våldsam, men samtidigt ganska trist med vanliga machosnacket. Hade kanske inte förväntat mig en nedtonad Statham.
Ghostface
2022-03-01
En viss underhållningsnivå inledningsvis men intresset tappas ju längre in i filmen det leder. Dialogen och karaktärerna är på en futtig nivå om man jämför med hans brittiska gangsterfilmer.
Rune2000
2022-01-30
Sevärd hämndrulle av Guy Ritchie med stabil Jason Statham i huvudrollen. Kul att Scott Eastwood äntligen får en helt ok roll.
WillyV
2022-01-20
Stark trea. Troligen Stathams bästa film. Grå, melankolisk, cynisk och skönt våldsam. Nära fyran.
Djason
2022-01-06
En tyst och nedtonat Statham är bra i en för mig ganska olik Guy Ritchiefilm. En del svängar hit och dit och till slut blir det ganska förutsägbart men ändå en bra film att titta på.
Visa äldre kommentarer »