World's Greatest Dad
Lance Clayton är highschool-lärare i poesi. Lance son Kyle är en elev på skolan och ordentligt otrevlig och vulgär tvångsmässig onanist som är hatad av hela privatskolans lärare och elever. En tragedi förändrar inställningen till far och son Clayton.

Originaltitel | World's Greatest Dad |
Regissör | Bobcat Goldthwait |
Manus | Bobcat Goldthwait |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Robin Williams, Daryl Sabara, Henry Simmons, Jermaine Williams, Mitzi McCall, Alexie Gilmore, Evan Martin, Lorraine Nicholson, Zach Sanchez, Geoff Pierson |
Gillade den skarpt, även om det känns fel att sälja den som en komedi när den egentligen är rätt mörk och sorglig.
Det är mycket som är fint och bra men på det stora hela blir det väldigt segt. Stark tvåa.
Bra och underhållande film med bra skådespelare.
hela den där grejen med mike gör det asweird ju
Både tung och rolig, stark regi, och Robin Williams skådespel är femstjärnigt. World's Greatest Dad är filmen han skulle ha gjort hela sin karriär.
Rekommenderad trea. Jag både älskade och hatade den här filmen, men det negativa väger mest.
Okej blev helt plötsligt jäkligt otäck film...
..Kul
Robin Williams är så fruktansvärt jäkla bra på att spela karaktärer som är så patetiska att man tycker synd om dem samtidigt som man vill slå dem riktigt hårt. Filmen har sina poänger, men känns rätt meningslös och överdriven.