1.3

World on Fire

Geologen Antoinette och hennes syster Emily försöker avslöja en illegal oljeborrning som hotar riskerar att framkalla ett utbrott från en underjordisk jättevulkan precis under Miami.

Originaltitel Miami Magma
Regissör Todor Chapkanov
Manus Declan O\'Brien
Genre Science Fiction, Action, 2010-tal
Skådespelare Brad Dourif, Melissa Ordway, Mayra Leal, Stacey Asaro, Rachel Hunter, Cleavant Derricks, JD Evermore, Griff Furst, Bryan Massey

2018-08-24
Det är så dumt.
Robkiller
2013-01-22
SyFy är tillbaka med mer lågbudget sci-fi... och det är väl hyfsat uselt som vanligt... den som gräver för djupt, hittar.. hmm.. något som är väldigt hett.. och mitt i Miami... men trots sina brister så håller din intresset uppe, har helt klart sett många sämre SyFy filmer... kul att se Brad Dourif som vanligt. Den får duga.
jonbo
2012-05-23
En stark etta bjuder jag på.
jesse8
2012-05-07
Var tvungen att kolla efter - stod det inte att filmen var från 2011 tänkte jag?! Jo, helt riktigt - men kändes som det hade varit en b-film redan 1985... Slösa inte tid på denna!!
Djason
2012-05-06
Fantastiska effekter stod det på fodralet, vart var dom effekterna? Kassa skådisar förutom Brad Douriff och ett helt ologiskt manus gör denna film till ett skämt.
Kaeru-Dea
2012-05-03
Helt FANTASTISKT dålig. Verkligen en katastroffilm... på många sätt. Kass som fan. Men enligt mig underhållande dålig. Så jag skrattade mig igenom den.
Gumsamumsa
2012-04-27
Gode gud, vad var det här för något skräp? Hela sällskapet försökte ge de dåliga effekterna en ursäkt att filmen måste vara ifrån tidigt 90 tal. Men icke sa Nicke! Dåligt skådespel, uselt manus, kass filmning, rena skrattretande effekter och storyn är så dålig att den får alla andra stories skämmas till döds. För all del, se inte eländet!
MrsSchnieder
2012-04-01
Kunde inte ens se klart.. spolade mig igenom