Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Wonder Boys


Grady Tripp arbetar som universitetslärare samtidigt som han skriver på sin andra roman, som aldrig vill bli riktigt färdig. Samma dag som hans fru lämnar honom får han veta att hans älskarinna är gravid, och hans agent kommer på besök för att pressa honom att göra färdigt romanen. Som om inte detta vore nog försöker han skydda en av sina studenter, som har stulit från älskarinnans make, och skjutit hans hund. Och detta är bara början.


Originaltitel Wonder Boys
Regissör Curtis Hanson
Manus Steven Kloves
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Michael Douglas, Tobey Maguire, Katie Holmes, Frances McDormand, Robert Downey Jr, Rip Torn, Jane Adams (II), Alan Tudyk, Richard Knox, MIchael Cavadias, Richard Thomas, Philip Bosco
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4149
Filmnummer 971

Recensioner

Skapad 2019-12-17 av krufo
Den medelålders College-proffessorn Grady Tripp (Michael Douglas) har skrivit en bok, the Arsonist's Daughter, för sju år sedan. Den blev en stor succé och många väntade på en andra roman, men ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-12-19
Var ett tag sedan jag såg filmen, men den var rätt ok...
Frankish
2017-12-06
Var en fyra när jag var yngre (är 32 nu). Den har åldrats helt okej, men trots att jag gillar skådespelarinsatserna är det tydligt att detta drama gör sig bättre i bokform. Nu är det en trea.
filrob88
2017-01-06
Älskade varenda sekund av denna! Förbannat roliga och välskrivna karaktärer som spelas riktigt bra. Maguire gör sitt livs roll.
RustyFilm
2016-12-06
En varm återhållsam komedi med en stämningsfull men lite absurd handling. Karaktärerna i filmen har getts ett djup som är utöver det vanliga när det gäller USA producerad film. Bra skådespeleri från bl.a. Michael Douglas och Tobey Maguire. Njutbart.
RobinsTaste
2015-04-05
Vill nästan ge den en femma rent spontant, då jag fullkomligt älskade rollfigurerna. Men får ta och se om den först. Väldigt intressant. James är skitrolig karaktär.
emsir
2015-04-04
Sätter betyg fast jag bara såg lite mer än halva. Var så tråkig att jag inte orkade kolla klart.
Krille80
2014-11-26
Detta är en film som på något sätt är svår att inte titta på. En väldigt underhållande och kul historia med karaktärer som man på ett väldigt vänskapligt sätt blir intresserad av och vill följa genom berättelsen. Douglas, Maguire, McDormand, Downey Jr och Holmes gör alla riktigt bra insatser i denna film.
AddeColciago
2014-08-18
Om att tvinga sig själv att göra val. Kul berättelse med lagom märkliga inslag.
Ojhda
2013-12-19
Jag vill så jävla gärna sätta en femma! Vet knappt varför jag inte gör det, filmen som helhet når väl inte riktigt dit, men det är ruggigt nära! Oavsett så är det en fantastiskt härlig film! Härliga karaktärer och alla gör ett mycket bra jobb ifrån sig! Musiken är grädde på moset, verkligen grymt bra! Rekommenderas!
lehtonen
2013-11-27
Håller med Araka och tycker synd om de stackare som varken kan se briljant karaktärsskildring eller en fantastisk story när de har den framför ögonen
Visa äldre kommentarer »