Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Wizard of Gore


Trollkarlen Montag sågar itu kvinnor ur publiken med motorsåg, spikar dem i huvudet och tvingar dem svälja svärd. De mår bra under hela showen, men dör hemska, utdragna dödar när de lämnat lokalen. Osannolika splattereffekter och klassiskt H G Lewis-skådespeleri. Eller som boken Incredibly Strange Films uttrycker det: "The Wizard of Gore" is a film which is truly perverse, and in all the best possible definitions of that word."


Originaltitel The Wizard of Gore
Regissör Herschell Gordon Lewis
Manus Allen Kahn
Genre Skräck, 70-tal
Skådespelare Ray Sager, Wayne Ratay, Sherry Carson, Judy Cler, Phil Laurenson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 115
Filmnummer 14543

Recensioner

Skapad 2021-05-12 av Stygga-Vargen
Att titta på film har alltid varit ett roligt inslag i mitt liv; när jag var liten blev det barnfilmer i allmänhet och Disney och Atrid Lindgren i synnerhet. Min första skräckfilm såg jag när j...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2021-05-08
Splattereffekterna är grymt bra, fotot är okej. Ray Sager gör bra ifrån sig men skådespelarna i övrigt är väl så där. Den här filmen var före sin tid!
henrikj
2021-03-09
It is an illuuuuuuuuuuuuuuuusiooooooooooooooooooooooooooooooooon!
dudson
2018-03-28
Efter 8 års uppehälle så var det dax för en omtitt på detta film satyg. Och vad kass den var!#[
johan93
2013-07-10
Skådespeleriet är taffligt, kanske till och med uselt men ojoj så mysig stämning och trevliga gore-effekter! Kan inte bli annat än en 4a
DrJW
2012-01-07
En av de kvinnliga skådespelare var så stel att när hon stod still på scenen så kunde man inte märka om hon var en människa eller en manneken docka. Hennes gångstil var också stel...
Hallkatla
2011-10-17
Eeeerrr! det är egentligen det enda jag vill säga. Varenda scen i den här filmen känns som om den är 1 timme lång, filmen tar ALDRIG slut! skådespelarna är sämre än porrskådisar, med hästlängder. filmen är klippt fruktansvärt dåligt, musiken är överhypad, sminkningen är sämst, effekterna är ännu sämre och storyn..är nästan icke existerande. Slutet är.. flummigt.. okej för b-gore men det här.. aldrig aldrig igen. den är läskigt dålig.
dudson
2010-04-11
Mycket Underhållande Trolleri/Splatter film med Skön känsla!) Vissa sega partier emellanåt men överlag Cool-film....
FilmGuden
2009-09-20
God gammalmodig splatter i genrens tidigaste år. Uruselt och stelt skådespeleri, men med oerhörd glimt i ögat. Faller dessvärre på målsnöret, med ett lite väl flummigt slut.
Gordyal
2009-03-13
Väldigt tjatig film som pendlar mellan underhållande dum och irriterande kvasismart. Går definitivt hem hos vissa kalkonälskare, dock inte hos mig. (5+/15)
Mat1az
2008-08-18
Ha ha... Ray Sager som Montag har ju i alla fall lite inlevelse. Tackvare honom går det att se på den här filmen. Alla andra så kallade skådespelare är otänkbart okompetenta och spelare sämre än femteklassare i en skolpjäs. De är fan under måttet även för en film som denna. Gore-scenerna är rätt schysta, speciellt rolig är den där "peta-ut-ögat-scenen", ha ha! En klassiker man måste nöta sig genom, helt klart!
Visa äldre kommentarer »