1.5

Witchville

Prins Malachi tvingas motvilligt att ta över tronen efter sin far. Han återvänder till ett kungarike plågat av torka och svält. Dock har detta övernaturliga orsaker och det är när en trollkarl kommer och avslöjar sanningen bakom det hela som den nyblivna kungen får strida för att rädda sitt rike.

Originaltitel Witchville
Regissör Pearry Reginald Teo
Manus Amy Krell, John Werner
Genre Fantasy, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Luke Goss, Andrew Pleavin, Sarah Douglas, MyAnna Buring, Ian Virgo, Ed Speleers, Simon Thorp, Gillian Tan

S_Griffon
2013-06-16
Vissa saker blir så löjliga att de blir roligt. Som ett dåligt rpg äventyr. Dialogerna är lite stela också.
Bomkia
2013-01-10
Dåligt, men bra kostymer och stundtals ok action. 2-

2011-07-20
Sunkigt.
Robkiller
2011-07-13
SyFy tv-film så kan inte förvänta sig mycket.... fantasy film om ett kungarike som är attackerat av häxor och de måste försvara sig. Den var väl ok för att vara en SyFy produktion, de gör vanligtvis betydligt sämre... handlingen var väl inte värst invecklad, inga sidospår, inga relationer, inget tjafs... sätt ett mål (spöa ond häxa) och kör bara... dialogen var för det mesta rätt sunkig dock och skådespelarna ansträngde väl sig inte särskilt mycket för att få det att låta trovärdigt... Ärligt talat så känns det mer som om man sitter och tittar på en "level" i ett spel än en film (tänk Dungeon Siege, Diablo, WoW, Dragon Age) vilket iofs kan vara lite intressant. Snygga kostymer (med feta axelskydd), coola svärd och trevliga miljöer räddar den här, effekterna är väl inte så vidare men de duger.
Nathalena
2010-12-27
Urrk..
Angeliana
2010-12-27
Nej fy tusan, riktigt dåligt. Hade väl en lite skön känsla i början, men den försvann fort. Såg den i 6x hastigheten för att stå ut med sista halvan.
tunepunk
2010-10-28
Tycker SciFi borde lägga sin budget på att göra färre, men bättre grejjer. Coolt omslag men det räcker inte långt. Resten var mög.
nojiri
2010-06-14
Måste hålla med föregående om att trots en låg budget , gör dom iaf ett bra försök. Hyfsat manus men dock lite "stela" skådespelare, ganska ok specialeffekter, okej söndagsfilm.
WederLight
2010-05-25
LOL. Så bedrövlig och så underbar. Detta påminner mycket om ett äventyr till Drakar och demoner. Hela filmen ser ut som ett snyggare lajv. Story, kostymer, skådespelandet, ja allt är under all kritik om man ska betygsätta den som film. Men om man är uppvuxen med rollspelande och kan se förbi den bedrövliga dialogen som allt för ofta låter som om man själv hade skrivit den eller en story som känns som stulen ur vilken dussin fantasy som helst. Så är det ändå underhållande. Kanske pga att man känner att man kunde gjort det bättre själv eller att jag är en sådan fantasynörd att jag förlåter ganska mycket bara för att de gjorde ett försök. Ett tack går ut till SyFy kanalen som trots sin tajta budget gång på gång försöker att visa oss varför vi älskar fantasy.