Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Wishmaster


Evigheter har gått sedan himmel och jord skapades av Gud. Men onda krafter lever kvar för alltid i ett väsen känt som Djinn... Djinn är den ondskan själv, och kan uppfylla alla önskningar den får. Men den som gör en önskan förlorar sin själ till denna varelse... Efter att ha hittat en röd rubin kommer Alexandra Amberson i kontakt med Djinn. Han släpps ut, och Alexandra måste stoppa honom innan världens själar intas av denna onda varelse...


Originaltitel Wishmaster
Regissör Robert Kurtzman
Manus Peter Atkins
Genre Skräck, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Robert Englund, Tammy Lauren, Andrew Divoff, Chris Lemmon, Wendy Benson-Landes, Kane Hodder, Jenny O'Hara, Tony Crane, Tony Todd
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1139
Filmnummer 3330

Recensioner

Skapad 2004-09-01 av FreddyKrueger
Wishmaster handlar om en ond ande kallad Djinn. Denna Djinn skulle försöka få världen i sina händer för tusentals år sedan men blev inspärrad i en röd diamant. Nu efter några tusen år hitta...   Läs mer »

Kommentarer


Robkiller
2021-10-30
Mer komedi än skräck, men den är underhållande, särskilt Djinn.
martineden
2019-06-27
En helmysig, effektdriven 90-talskräckis som jag finner, överraskande nog med tanke på alla negativa kommentarer här, fungerar väldigt bra. Filmens största behållning är dess effekter och det är också dess primära fokus, då filmen är regisserad av Robert Kurtzman. Det som får filmen att fungera är att effekterna aldrig kommer i vägen för berättelsen undan hela tiden underbygger den, vilket jag tycker ofta är ett problem i effektdrivna filmer. Bra!!! 3.
Rai
2019-01-27
En av de sämsta film serierna jag har sett genom tiderna. URK!!!
Raggarn
2018-07-05
En film jag hyrde när den kom och var inte väldans imponerad då. Efter en omtitt 20 år senare tycker jag den åldrats värdigt och har nog blivit snäppet bättre än jag minns den.
lightship
2014-11-26
Inte det sämsta som någonsin gjorts men men.
myslas
2014-10-31
Inte filmen Wes Craven kommer att bli ihågkommen för direkt. Inte helt utan underhållningsvärde dock och Divoff är härligt grym i huvudrollen. Om man inte tycker filmen är särskilt bra kan man alltid försöka lista alla kända figurer från andra skräck-klassiker som dyker upp på något sätt i den här filmen. Det är en hel del.
Starlette
2014-10-19
Bra kostym och smink. En del delar i filmen är riktigt bra/obehagliga. Andra delar osar b-film.
snöbrigad
2014-06-01
Klassisk skräckfilm som levererar vad som förväntas...dock finner jag det märkligt att filmen är producerad efter Jurassic park...
MaxMackan
2014-05-23
Fånig. Men Andrew Divoff är skönt överspelande och det är kul att se fantasin flöda när de ska skruva till önskningarna. Plus också för kostym och smink. Alla praktiska efekter är riktigt läckra medan CG-effekterna inte är lika imponerande.
LacombeLucien
2014-04-21
Underhållande och rolig.
Visa äldre kommentarer »