Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Winning - segraren


Frank Capua är en uppkommande stjärna på racingbanan som drömmer om att vinna "The Big One" - Indianapolis 500, och han är redo att satsa allt för att uppnå sin dröm. Men för att ta sig dit löper han risken att förlora sin fru till hans konkurrent, Luther Erding...


Originaltitel Winning
Regissör James Goldstone
Manus Howard Rodman
Genre 60-tal, Action, Drama
Skådespelare Paul Newman, Joanne Woodward, Richard Thomas, Robert Wagner, David Sheiner, Clu Gulager
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 32
Filmnummer 19972

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2018-01-27
Drama med racingtema. Dramat är rätt långtråkigt och racingen likaså. Tar sig aldrig riktigt...
ClintanTheKing
2013-10-04
Sorgligt underskattad. Häftig sport-action, dramatisk och även lite komik - den här har det mesta och var framförallt mer berörande än vad jag trodde den skulle vara. Paul Newman är riktigt bra. Joanne Woodward och Richard Thomas bjuder också på stabila prestationer.
AddeColciago
2010-05-14
Imponerande racingsekvenser och ett hyfsat intressant relationsdrama. Newman är en av de största någonsin. För övrigt är det alltid lika fascinerande att se hur bedrövlig säkerheten var inom racing förr. I starten av Indy när däck flyger åt höger och vänster blir man ju mörkrädd. Speciellt med tanke på det som hände i F1 i Australien för några år sen. Riktigt läskigt. Filmen bjuder i alla fall på spektakulär action och hög spänning, blandat med tårdrypande dramascener. Den har allt! Även om jag tycker styvsonen spelade över nått så fruktansvärt. Jag njuter när Newman super honom under bordet. Rått åt ungen!
MaraJade
2007-05-11
Paul Newman och Joanne Woodward funkar väldigt fint ihop, de hade varit gifta rätt många år när de gjorde denna film så det är väl ingen större överraskning att just relationen mellan dem i filmen kändes äkta. Richard Thomas scener med Paul Newman var också väldigt fina, jag gillar speciellt scenen när de väntar på taxin och de kramar om varandra innan de skildes åt.
MilkMonkey
2005-12-04
ovanlig kombo av relationsdrama och racing . . . dock lite val lang