1.4
1.4
Winnie the Pooh: Blood and Honey
Följer Nalle Puh och Nasse när dem går på ett mordisk raseri efter att Christopher Robin lämnat dem för college.

Originaltitel | Winnie the Pooh: Blood and Honey |
Regissör | Rhys Frake-Waterfield |
Manus | Rhys Frake-Waterfield |
Genre | Skräck, 2020-talet |
Skådespelare | Gillian Broderick, Paula Coiz, Chris Cordell, Frederick Dallaway, Amber Doig-Thorne, Craig David Dowsett, Simon Ellis, Mark Haldor, Richard Harfst, May Kelly, Nikolai Leon, Marcus Massey, Natasha Rose Mills, Richard D. Myers, Jase Rivers, Danielle Ronald, Danielle Scott, Maria Taylor |
Jag ville så mycket att det här skulle vara bra! Det är klart att idén är helt corny, men sånt har ju funkat förut. Problemet här är at det är så fasansfullt inkompetent. Inte så dåligt att det blir bra, inget sånt, bara straight up dåligt. En riktigt dåligt genomförd slasher.
Stark etta. Mest en ganska värdelös slasher som bara cashar in på att Nalle Puh är public domain nu.
Wow. Fattade ju att den skulle vara dålig, men det här var ju nästan fascinerande värdelöst.
Kunde svurit att de stod bara USA på imdb först, men nu såg jag "United Kingdom" så okej och de är ju logiskt. Eller så såg jag de inte alls? Kommer inte ihåg, men de är ju fixat nu i alla fall.
Landet ska vara Storbritannien i filminfon.