Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Winchester - House of Ghosts


På en isolerad landsträcka 8 mil utanför San Francisco finns det mest hemsökta huset i världen. Byggt av Sarah Winchester, arvtagerska till Winchester-förmögenheten, är det ett hus utan slut. Med sina sju våningar och mängder av rum kan det på ytan se ut som ett monument över en störd kvinnas galenskap, men hon har låtit bygga ett fängelse för hundratals vålnader. Den dödligaste av dem är ute efter en fasansfull hämnd på släkten Winchester. Inspirerad av sanna händelser.


Originaltitel Winchester
Regissör Michael Spierig, Peter Spierig
Manus Michael Spierig, Peter Spierig, Tom Vaughan
Genre Thriller, Skräck, Fantasy, Mysterium, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook, Angus Sampson, Laura Brent, Eamon Farren, Tyler Coppin, Emm Wiseman, Alice Chaston, Finn Scicluna-O'Prey, Bruce Spence
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 122
Filmnummer 126589

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Jannebanan
2020-09-02
Bra skådespelare, snygg produktion och en historia som förtjänar bättre än vad slutresultatet blev. Här fanns alla förutsättningar på plats, men någonstans på vägen försvann allting in i mediocrity.
Murvel48
2019-02-13
En ovanligt bra skräckfilm, som bygger på mycket mer än bara de jump-scares, som var flitigt förekommande men mycket vältajmade.
ellisario
2018-11-04
Så synd att detta inte blev bättre gjort. Historien om huset är fantastisk. Filmen är väldigt snygg i scenografin och känns äkta men själva vinkeln som filmen väljer är oinspirerad. Besviken trots Mirrens medverkan.
Bumbi78
2018-11-01
Det är ju så typiskt. Här har vi ett jättehus full av myter och mystik och så väljer man att återigen göra en medioker skräckis med trista spöken och taffliga jump-scares. Ett bortslösat koncept i en väldigt snygg kostym.
Barneyk
2018-10-22
En hel del saker här är bra i tanken och den är snygg, men det funkar inte riktigt. Saknar nästan helt känsla och stämning och skräckmomenten bygger nästan helt på dåligt uppbyggda jump scares. Klarar tvåan lätt men den är inte stark. Det blir liksom aldrig tråkigt, men heller inte engagerat. Många av idéerna och så är mycket bättre än utförandet.
converse
2018-08-15
Har aldrig tidigare sett så extrema jump-scares.
Merwinna
2018-08-06
Som skräckfilm betraktad är denna film högst medioker - därav betyget 3. I alla fall lär vana skräckfilmsfantaster inte få sin fix av denna! Men om man i stället ser på filmen som ett drama om en excentrisk dam, så är den riktigt bra. Skådespelarna är utmärkta och perfekta i sina roller, och allt är mycket påkostat. Den edwardianska tiden är fångad i minsta detalj - det gillar jag! Egentligen hade det varit bättre om filmmakarna hade struntat i spökena helt och hållet, och gjort ett renodlat psykiatriskt drama och biogfrafi av den här idéen i stället. Då kunde filmen ha nått upp till 4 eller rentav 5, tror jag! Spökena drar ner och gör det fånigt och barnsligt, samtidigt som de inte levererar skräck...
amam
2018-07-27
Bra skådisar, produktionsvärdet är väl okej. Känns som man kunde gjort mycket mer med den verkliga historien som den är baserad på. Nu är den förutsägbar, platt och o-originell.
Jamesa
2018-07-25
Lite seg och lite lös.
Robkiller
2018-06-14
Rätt seg skräckfilm som mest bygger på bu-effekter. Men den är stämningsfull, välspelad och håller intresset uppe mer än den borde.
Visa äldre kommentarer »