2.5
2.5
Win It All
Eddie Garrett går med på att ta hand om en väska åt en bekant som är på väg in i finkan. När han upptäcker kontanter i väskan, är han oförmögen att motstå frestelsen och hamnar snart i stor skuld. När fängelsetiden förkortas, har Eddie helt plötsligt bara lite tid kvar att vinna tillbaka alla pengarna.

Originaltitel | Win It All |
Regissör | Joe Swanberg |
Manus | Joe Swanberg, Jake M Johnson |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Jake M Johnson, Aislinn Derbez, Joe Lo Truglio, Keegan-Michael Key, Nicky Excitement, Arthur Agee, Steve Berg, Kris Swanberg, Jude Swanberg, José Antonio García, Cliff Chamberlain, Tiffany Yvonne Cox, Kristin Davis (II), Nydia Monarrez |
Fan nästan på väg mot en fyra. Älskar stämningen i filmen, den går långsamt framåt, det är lite action, men den är på något sätt bara så jävla feel good-aktig. Man lever sig in i huvudkaraktären. Ibland måste inte filmerna ha ett sjukt bra slut eller en tydlig story, ibland kan det vara skönt att bara glida med i en film som inte klipper så ofta.
Tveksam moral i denna film om spelmissbrukare som försöker ordna upp sitt liv. Johnson är utmärkt som den luffiga huvudkaraktären, en typ av karaktär han bara blir bättre och bättre på att spela. Det och ett småfyndigt manus skapar bra trovärdighet även om man kan ha ett och annat att säga om slutet. Oavsett en skön indiepärla att titta på.
Vad var sensmoralen? Sjukt dåligt slut.
En mycket underhållande och välspelad film med suverän dialog och överraskande slut. Jag gillar den smått dokumentära känslan.
Det händer ju inget i filmen... totalt värdelöst
Bitvis nästan en fyra, men mycket drar ner. Filmen hade vunnit mycket mer på att vara ett tungt drama istället för att gå komedispåret. Stark tvåa.
Inte direkt en ny story och det är svårt att göra såna här filmer utan att göra dem antingen ableistiska eller moralistiska... Den här visste nog inte var den skulle landa och landade ingenstans. Mellantvåa.
Huvudpersonen är en idiot vilket sänker resten av filmen.
Spännande hela vägen. Svag fyra.
Hade inte höga förväntningar här men denna film blåste högt över :) Joe Lo Truglio är en skådespelare jag oftast brukar störa mig mycket på men här tycker jag han gör sitt livs roll, som en otroligt jobbig men mycket hjälpsam bror.