2.1
2.1
Wildling
Anna växer upp instängd på en vind under vården av en mystisk man som hon känner som "pappa". När hon är sexton år gammal befrias Anna av småstadssheriffen Ellen Cooper, men hennes största prövning väntar.
Originaltitel | Wildling |
Regissör | Fritz Böhm |
Manus | Fritz Böhm, Florian Eder |
Genre | Drama, Skräck, Fantasy, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Bel Powley, Liv Tyler, Brad Dourif, James LeGros, Collin Kelly-Sordelet, Troy Ruptash, Keenan Jolliff, Mike Faist, Charlotte Ubben, Arlo Mertz, Aviva Winick, Trevor E Dickerson, Bhavesh Patel, Frank Deal |
Hehe riktigt värdelös film, men underhållande på något vis, så klart en stark 2:a
Vad i helvete var det här för skit
En stabil trea så länge det bara var ett psykologiskt drama. Därefter gick det utför snabbt. Slutar på en mycket svag tvåa i min bok. Besviken.
Riktigt bra de första 30 minuterna. sen faller de, spikrakt neråt. Inte ens Brad Dourif kunde rädda denna.
Bättre än förväntat, spännande och intressant. Bra skådisar.
Började bra. Sen går det utför.
Det här är riktigt bra!
Lite spännande först men sen blev det bara lite konstigare tills man förstod vad som händer. Okej film och lite spännande.
Svag trea. Börjar intressant, tappar mot slutet.
Ett inte helt oävet scenario som till en början väckte mitt intresse, idéerna i sig själva är knappast originella, men kombinationen kändes iaf lite ny. Tyvärr saknar dock karaktärerna helt trovärdighet. Alla i filmen vet ju om vad huvudpersonen har varit med om, och med tanke på det blir deras agerande i nästan varje situation helt obegripligt. När karaktärerna beter sig ologiskt, så faller oftast hela filmen på det, det går helt enkelt inte att kompensera bort. Storyn tar också ungefär samma väg som man kan förvänta sig av sådana här filmer. Men Bel Powley är åtminstone bra