Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Wild about Harry


Harry McKee en sjaskig, lätt alkoholiserad högt uppsatt chef som har stökat till sitt liv helt och hållet. Det fanns en tid då han var en kärleksfull make och underbar far, men nu är allting annorlunda. Hans fru Ruth vill skiljas, hon har bestämt sig för att ta ifrån honom huset, alla pengarna och även barnen. Efter ytterligare ett häftigt gräl med sin fru får han en mycket kraftig smäll i huvudet som orsakar viss förvirring i Harrys hjärna. Han börjar uppföra sig annorlunda och det visar sig att efter en veckas coma vaknar Harry till, men minnet är borta, Harry har glömt allt som har hänt sedan 1974 och han känner sig som en 18-åring nyfiken på alla nya äventyr. Vad Harry inte känner till är att han har fått en andra chans här i livet att ordna upp sitt liv. Sakta men säkert kommer minnet tillbaka, men ska han hinna få ordning på allt från äktenskap till arbete? Hur ska han göra för att få behålla sin fru?..


Originaltitel Wild About Harry
Regissör Declan Lowney
Manus Colin Bateman
Genre Romantik, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Brendan Gleeson, James Nesbitt, Amanda Donohoe, Adrian Dunbar, Bronagh Gallagher, Tara Lynne O'Neill, George Wendt, Ruth McCabe, Henry Deazley
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 48
Filmnummer 4032

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ronja123
2010-10-02
Ska se den nu tror den får en 3-4

2008-01-01
Nu såg jag inte hela, men jag kommer knappast se om den så jag får ta och betygsätta den nu. Dessutom tror jag att jag kan gissa mig till resten. Oförarglig historia, dock inte utan komiska poänger.
idaho1981
2007-11-07
Älskar det irländska, dock tycker jag ibland det nästan känns som att de inte kan besluta sig om de vill göra ett drama eller komedi, annars är den mysig. Skådespelarna är grymt bra!!
Gordyal
2007-10-19
Småputtrig film med ett fåtal ljusglimtar.
Mikala
2007-07-25
Uttrycket "feel-good movie" har just fått en modell i min hjärna. Det här är så mysigt och så roligt. Jag är verkligen positivt överraskad. Irländarna är grymma på film!
Filmguru
2007-03-03
Skön film med bra skådisar.
tiptop
2007-01-29
Filmen har sina små ljusglimtar, men oj vad få de är...