White Men Can't Jump

Billy passar inte riktigt in på basketplanerna i Los Angeles. Han är vit och ett lätt byte för det svarta gäng som har basket som livsstil.
Originaltitel | White Men Can't Jump |
Regissör | Ron Shelton |
Manus | Ron Shelton |
Genre | Drama, Komedi, 90-tal |
Skådespelare | Woody Harrelson, Wesley Snipes, Rosie Perez, Tyra Ferrell, Cylk Cozart, Kadeem Hardison, Ernest Harden Jr, John Marshall Jones, Marques Johnson, David Roberson, Kevin Benton, Nigel Miguel, Duane Martin, Eloy Casados, Frank Rossi |
Snipes och Harrelson funkar bra ihop, men filmen känns mindre bra. Det som kanske var charmigt under det tidiga 90-talet känns nu mest bara gapigt och jobbigt. Undrar ens om en basketfantast uppskattar den här då är väldigt lite spel och desto mer käftande. Att ingen av karaktärerna dessutom känns det minsta sympatisk hjälper heller inte.
Sak väl försöka förmedla något men filmen är mest töntig...
Charmig rulle. Woody och Wesley är en skön duo.
Skön film.
Tre-poängare. Som yngre gillade jag W Snipes och här i denna film fungerar han utmärkt. Det jag faller för är nog främst dialogen med allt underhållande "Trashtalk". W Harrelson är även i denna film mycket sevärd. Samarbetet med Snipes fungerar utmärkt och man får se sprakande rolig basket. 3+
Frågan är om man hamnat 20 år bakåt i tiden, eller i en annan dimension? Var det verkligen såhär på 90-talet?
Orginell, skönt med en basket film som håller fokus på basketen också.
Slutet var riktigt bra!
I sin helhet gillade jag denna filmen för jag tror det är en sådan film som är främst avsedd för att se för komedin och basketboll. Jag kan se framför mig en solig varm sommarkväll att du tar och ser denna filmen vilket den passar perfekt till. Det är inte meningen att den ska tas seriöst och mer som en chill film.
En lättsam svart komedi som var precis lagom bra för mig.
Skön rulle.