Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Whip It


I Bodeen, Texas finner en indierock-älskande tjej ett sätt att leva med sin småstadsmisär efter att hon upptäcker en rollerderby-liga i Austin.


Originaltitel Whip It
Regissör Drew Barrymore
Manus Shauna Cross
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Elliot Page, Alia Shawkat, Marcia Gay Harden, Daniel Stern, Kristen Wiig, Drew Barrymore, Zoe Bell, Eve, Ari Graynor, Andrew Wilson, Juliette Lewis, Landon Pigg, Carlo Alban, Jimmy Fallon, Eulala Scheel, Shannon Eagen, Kristen Adolfi, Rachel Piplica
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2692
Filmnummer 69388

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Djason
2021-01-10
Mysig feelgoodrulle med bra skådisar och en del goa roller-derbyscener. inget man ser i varje film direkt.
idaho1981
2017-06-06
Underhållande och kul med sköna karaktärer. Sen dras det ner med amerikansk sensmoral och sentimentalitet tyvärr. Men Page och Wiig är alltid kul att se.
annihilat0r
2016-12-26
"Whip It" uppfattade jag som en ungdomlig film utan större tyngd. Småtrevlig, men samtidigt påfallande löjlig. Tillhör chick flick-genren – vilken jag av principiella skäl avböjer att kommentera.
AlbinWesley
2016-05-04
Jovars, tillräckligt kul och charmig trots att det finns ett flertal problem i filmen. Tillräckligt anspråkslöst för att inte störa, och således istället trivsamt fin.
Rockbabydoll
2015-06-26
Fantastiska personporträtt, och frigjord från konventionella stereotyper. Bra kemi mellan skådisarna, och skön attityd hos de flesta. Uppfriskande med roller som får vara mångfasetterade. Feelgood med attityd.
a9davhar
2015-05-18
Ganska bra upplägg men inget vidare bra utförande. Kan ändå tänka mig rekommendera för en tonåring - som dock har hundratals liknande filmer att välja bland...
amotherscrime
2015-01-21
Hade förväntat mig ett snäpp bättre. Väldigt ooriginell tonårshistoria, som var fullständigt Amerikanskt PK-stämplad genom familje-enighet, gudfruktighet, ytlighet och annat trams, även om filmen(/boken?) tror sig själv vara rebellisk genom dessa "fräcka" frisyrer och faktumet att de flesta huvudrollerna är kvinnor. Några skratt fick man dock.
Krille80
2015-01-11
Det är en Ok historia som man får ta del av här men absolut inget originellt eller speciellt minnesvärt. Vad jag dock kommer lägga på minnet är alla duktiga kvinnliga skådespelare tillika de starka och underhållande karaktärer de spelar. Ellen Page, Drew Berrymore, Kristen Wiig, Alia Shawkat, Zoe Bell, Eve, Juliette Lewis m.fl.
lekke
2014-10-26
P.g.a. dåligt researcharbete trodde jag att filmen skulle vara riktad åt en något äldre publik, för detta är ju verkligen formulär 1A vad gäller ungdomsromaner (som den ju var baserad på, tydligen). Som sådan betraktad är den väl helt ok för en tonåring som är sugen på ett snällt alternativ. Kul (men förutsägbart för att vara Barrymore?) att Jens Lekman får stort utrymme på soundtracket.
HerrNenne
2014-10-19
Rätt slätstruken. En film som gjorts många gånger innan, men nu med roller derby i huvudrollen istället. Småtrevlig rakt igenom.
Visa äldre kommentarer »