2.3

The Devil's Hand

Enligt en profetia i den lilla amishbyn New Bethlehem har Djävulen möjlighet att besitta en flickas själ på hennes 18-årsdag. När den dagen närmar sig för några av byns flickor börjar dessa mystiskt försvinna en efter en. Tillsammans måste de nu kämpa för sin överlevnad. Men är det en galen mördare i byn, någon från byrådet som vill rädda deras samhälle eller håller den fruktansvärda profetian på att bli verklighet?

Originaltitel Where the Devil Hides
Alternativ titel The Devil's Rapture
Regissör Christian E Christiansen
Manus Karl Mueller
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Rufus Sewell, Alycia Debnam-Carey, Thomas McDonell, Adelaide Kane, Leah Pipes, Ric Reitz, Jennifer Carpenter, Colm Meaney, Jim McKeny, Katie Garfield, Nicole Elliott, Ethan Alexander McGee, Jon Stafford, Jane McNeill, Holli Saperstein, Stacy Rabon

2021-07-28
Riktigt bra slasher med bra skådisar.
2016-03-31
Inte så mycket hokus-pokus som jag trodde, snarare lite av en slasher i amishmiljö. Småspänning som inte tappar fokus eller spårar ur som det gärna gör. Positivt överraskad.
sPiddos
2015-04-21
Hade inga förväntning. En mycket bra thriller/skräck. Fick lite Omen-känsla ibland på storyn.
TheHorrorfan
2015-03-31
Mina förväntningar var inte så höga, men den här var ganska så bra. Bra gjord, intressant handling och bra skådespelare. 3,5.
Djason
2015-03-30
Kul att både Alycia Debnam Carey och Thomas McDonell från The 100 är med i denna film, tyvärr är nog också det enda som är bra med denna ganska lama b film men som ändå är hyfsat skickligt gjord. Hoppade till ordentligt ca 2 ggr så lite spänning har den med.