2.2

When the Lights Went Out

Yorkshire, England. Familjen Maynard flyttar in i sitt drömhus och samtidigt som de försöker hålla ihop den redan splittrande familjen så upptäcker dottern och modern att de som bodde där tidigare inte har flyttat ut. När strömmen går så växer oron och snart visar huset sitt rätta jag till en mardrömsliknande överlevnad i mörkret.

Originaltitel When the Lights Went Out
Regissör Pat Holden
Manus Pat Holden
Genre 2010-tal, Skräck, Thriller
Skådespelare Kate Ashfield, Martin Compston, Hannah Clifford, Morgan Connell, Steven Waddington, Tasha Connor, Gary Lewis, Craig Parkinson, Jo Hartley, Andrea Lowe

silvertrain
2014-05-17
En bra rysare. Läskig och intressant. Dock så har jag svårt för föräldrarna i filmen då jag tycker att de är för osympatiska och hårda emot dottern. Men förutom det så gillar jag denna rysare.
Paddyeahh
2014-01-09
Jag tyckte den var mysig. Inte läskig, men stämningen var bra. Och tonårsflickornas vänskap var fin.
2014-01-07
De engelska stela 70-talsmiljöerna är den största behållningen i den här mer än lovligt snälla rysaren. Besatta unga tjejer finns det 13 på dussinet när det kommer till film och den här hamnar knappast bland de minnesvärda.
MaraJade
2013-10-28
Hände inte så mycket i filmen, perfekt för de som inte klarar för skrämmande filmer.
Undine
2013-10-15
Rätt snyggt gjort, en hel del läskiga scener. Men jag trodde absolut att mer skulle hända, typ att folk blir besatta etc. Skräckfilm light for noobies..
DrT
2013-08-02
Amatörmässig exorcismhistoria med vissa socialrealistiska inslag.
Totenkopf
2013-06-23
Var inte alls så tokig, framförallt den speciella humorn som finns där.
Körsbär
2013-06-23
Snällaste "skräck" filmen jag varit med om, någon större rädsla infinner sig aldrig. Musiken gör mycket, o här är den så avgörande på många ställen. Tyvärr blir det en väldigt väldigt svag tvåa, tippar nästan över på en etta.
vonadel
2013-06-09
Nej, vad besviken jag blev! Jag trodde att det skulle vara en filmatisering av den kända Enfield Poltergeist incidenten. Men, det var det ju inte alls. Nu kunde det ju ha varit bra film ändå, men icke. Tvärtom. Väldigt ointressant, och soundtracket är ju snudd på parodi. Dödar stämningen totalt. 3/10
TheHorrorfan
2013-05-28
Som sagt, inte hel kass men jisses vilken tråkig film.