Wheelman

En flyktbilsförare blir anlitad till vad som verkar vara ett vanligt bankrån, men han inser snart att han blivit lurad och dragits in i något betydligt större och farligare. I en desperat kamp mot klockan försöker han ta sig ur det han startat och ställa allt till rätta.

Originaltitel Wheelman
Regissör Jeremy Rush
Manus Jeremy Rush
Genre Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Frank Grillo, Caitlin Carmichael, Garret Dillahunt, Shea Whigham, Wendy Moniz, John Cenatiempo, Slaine, Jeffrey Samai, William Xifaras, Seth Ayott

Bokföringsprogrammet Mineko

finkan
2021-07-06
Helt ok film
converse
2018-08-15
Går inte riktigt att jämföra med Drive.
nikdelarge
2018-04-30
Helt i min smak. En ganska fin film dessutom.
carnevil
2018-01-20
Helt ok
AsianDawn
2018-01-16
Stabil och tät, med massor av action och överraskar emellanåt med en skön 70-talskänsla.
Grillo
2017-12-31
Förutom ett korkat och smått obegripligt slut tyckte jag den här var rätt trevlig. Kul bilköraraction och tillräckligt spännande för att man ska stanna kvar för att se hur allt hänger ihop.
Christofer
2017-12-09
Det här var ju inte alls bra. Inte på nåt sätt. Frank Grillo; don’t quit your day job. Sämsta slutet på ett tag dessutom. Banal dynga.
deswhip
2017-10-26
Helt ok. 3-
Murvel48
2017-10-25
Oväntat bra!
Nintendo64
2017-10-22
Stark trea. Kul koncept och Grillo funkade helt ok i en huvudroll men manuset lämnar som sagt en del att önska. Bättre än de senaste fast & furious dock...