What the Health

Via intervjuer med jordbrukare, läkare och andra experter belyser denna film hälsofarorna med dagens vinstdrivna industrimat.

Originaltitel What the Health
Regissör Kip Andersen, Keegan Kuhn
Manus Kip Andersen, Keegan Kuhn
Genre Dokumentär, 2010-tal

heartbeats
2017-10-14
Hade jag varit vegan hade jag tyckt det varit pinsamt att associeras med detta ovetenskapliga trams
theFeber
2017-10-12
Tydlig och bra dokumentär om köttet och dess industris skadeverkan! Kanske lite för mycket veganproppaganda på slutet, men i övrigt mycket bra!
wiberga
2017-10-04
Riktigt bra dokumentär! Älskar Cowspiracy också, äntligen börjar folk fatta grejen! Vegan for life <3
2017-08-27
Så mycket anti-vetenskaplig bullshit inblandat i ett överlag bra budskap gör mig sjukt jävla irriterad, nej, förbannad. Vi behöver inte ta till den här typen av lögner för att prata om dom problem som finns med moderna västerländska dieter. Svaaaaag tvåa för att den ändå tar upp många bra saker också, men det drunknar ju i all bullshit vilket är tragiskt.
Spunks
2017-08-23
Jag gillade verkligen 'Cowspiracy' så var lagom taggat på denna dokumentär - helt förgäves. En riktig besvikelse full med blahablaha. Den följde inte alls någon tråd och tappade sin trovärdighet emellenåt. Jag stängde av helt enkelt. Orkade inte se klart. Jag har sett andra, betydligt bättre, dokumentärer om ämnet.
Megalon
2017-08-11
Denna borde visas i skolorna! Veganpropaganda eller inte, det är bara storföretagen som förlorar på det.
Astrojacob
2017-07-13
Underbart hur köttätande marionetter skriker sig hesa över sina älskade slaktprodukter som bara är självmord i slowmow.
Horibe
2017-06-30
Informativ och enkelspårig dokumentär som berättar det mesta vi redan vet om att konsumera kött och dess otrevligheter. Dessvärre mynnar det ut i för mycket veganpropaganda mot slutet och det hela känns mer som en fars utan färs.