Werewolves Within

Baserat på tv-spelet med samma namn får vi här följa Finn Wheeler (Sam Richardson), en ny skogsvaktare i den lilla staden Beaverville, en plats fylld av unika karaktärer och invånare. Men allt står inte rätt till i den lilla byn och efter att en snöstorm slår ut stadens elektricitet, måste invånarna samlas tillsammans och lista ut vem, eller vad, som plötsligt börjar slakta hundar och människor.

Originaltitel Werewolves Within
Regissör Josh Ruben
Manus Mishna Wolff
Genre Komedi, Skräck, Mysterium
Skådespelare Sam Richardson, Milana Vayntrub, George Basil, Sarah Burns (I), Michael Chernus, Catherine Curtin, Wayne Duvall, Harvey Guillen, Rebecca Henderson, Rebecca Henderson, Cheyenne Jackson, Michaela Watkins, Glenn Fleshler

StureStenhög
2023-03-14
Jag gillar den här typen av upplägg i största allmänhet, och här har man dessutom en lite rolig twist på det välkända temat. Filmens mysterium håller mig också engagerad hela vägen, och när lösningen kommer så är den faktiskt inte så dum. Tyvärr är dock mycket där emellan ganska dåligt. Milana Vayntrub är filmen stjärna, och Sam Richardson sköter sig okej i vad som ändå är menat att vara en lite slätstruken roll, men persongalleriet i övrigt blir för tramsigt och ointressant, och där faller mycket av filmens idé. Allt är också lite för ostrukturerat och rörigt, och händelseförloppet byggs därför aldrig upp på ett tillfredsställande sätt. Det hela blir en axelryckning som på sin höjd kan fungera som tidsfördriv
Robkiller
2022-03-03
Alldeles för oseriös
amam
2021-07-31
Kul och småmysig men lättbortglömd.