Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Familjetrippen


En dealer skapar en låtsasfamilj som täckmantel för sin plan att flytta en gigantisk last av marijuana över gränsen från Mexiko till USA.


Originaltitel We're the Millers
Regissör Rawson Marshall Thurber
Manus Bob Fisher, Steve Faber, Sean Anders, John Morris
Genre Komedi, Kriminalare, Roadmovie, 2010-tal
Skådespelare Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Will Poulter, Ed Helms, Nick Offerman, Kathryn Hahn, Molly C Quinn, Tomer Sisley, Matthew Willig, Luis Guzmán, Thomas Lennon, Mark L Young, Ken Marino, Laura-Leigh Claire
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2791
Filmnummer 104593

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2022-04-04
2022-02-24: Ingen superbra film men en del väldigt roliga scener. Även om filmen misslyckas med att visa oss hur karaktärerna börjar tycka om varandra och så, så har de ändå väldigt bra kemi som familj.
Andreas_
2021-12-25
Ingen höjdarkomedi utan väldigt medioker av mannen bakom filmer som t.ex Dodgeball, Rawson Marshall Thurber, här har han visserligen samlat ett gäng idag välkända skådisar men får inte till helheten och skämten är rätt fåniga som oftast istället för roliga, jag är absolut inte imponerad på något sätt och inte tycker jag detta är särskilt roligt heller, Jennifer Aniston är Jennifer Aniston som alltid, Will Poulter och Emma Roberts är inga dåliga skådisar men i denna är dom helt urusla, Nick Offerman kör samma roll som i Parks and Recreations och Ed Helms spelar över å det grövsta så enda som faktiskt är bra i denna film är Jason Sudeikis men filmen som helhet blir ofta för överdriven och många fåniga skämt haglar men lite charm och ljuspunkter har filmen trots allt, så helt kasst blir det inte, utan detta är en sån där film som är medioker men ändå duger om man inte har något bättre att se på eller en bakissöndag i soffan, mer än så blir det inte och betyget landar på en stabil 2:a
WillyV
2019-08-12
Överlag rätt så rolig, när man är på humör.
Robkiller
2019-06-15
Inte så tokigt det här. Fungerar rätt bra emellanåt, men är väldigt ojämn.
Hanness
2019-01-06
Smårolig film.
päronanton
2018-07-15
Älskar denna! Underbar humor!
yrkeschaufföre
2018-04-15
Nu när jag såg om den känns den väldigt bajsnödig, man har liksom tryckt in en massa otroliga händelser där manus inte räckt till. Gillar dock Aniston, Roberts och Offerman så trean får vara kvar.
Murvel48
2017-02-03
Några småfniss räcker inte. Manuset, speciellt dialogen, var kass, det spelades över hej vilt och det är ju bara sååå tröttsamt med samma gamla uttjatade sexanspelningar.
Stygga-Vargen
2016-10-22
Den här föll mig inte i smaken. Den är inte jättedålig men jag tycker inte den är särskilt bra heller.
TimBuckley
2016-06-21
(rek 3a) Bra och sevärd bagatell som faktiskt bjuder på några skratt. Emma Roberts och själva manuset bärgar hem 3an ganska lätt. 3a.
Visa äldre kommentarer »