Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Welcome to the Jungle


När en resa med företaget under ledning av den rubbade före detta marinsoldaten Storm Rothchild går snett, får ett gäng intet ont anande kontorsarbetare det hett om öronen när de blir strandsatta på en öde ö.


Originaltitel Welcome to the Jungle
Regissör Rob Meltzer
Manus Jeff Kauffmann
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Dennis Haysbert, Adam Brody, Rob Huebel, Eric Edelstein, Robert Peters, Kristen Schaal, Megan Boone, Kris Van Damme, Bianca Brigitte VanDamme, Aaron Takahashi, Teeadora Paz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 233
Filmnummer 104857

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-02-14
Riktigt usel!!!
deswhip
2017-10-03
Filmen i sig är tramsig och B-aktig i största allmänhet men humorn håller åtminstånde stundtals riktigt bra kvalité, tycker jag. Eftersom tramsigheten och B-aktigheten är avsiktlig (förmodar jag) så förtjänar filmen ett ok betyg, 3-.
Dream
2017-10-03
Jean-Claude Van Damme är kul, men annars dra mig baklänges så mycket trams och jösses vad många idioter dem samlat i en och samma film...
Gordyal
2016-08-21
Lättsam och småtramsig version av Flugornas herre. Faktiskt riktigt rolig på sina ställen. (5+/15)
Robkiller
2015-06-28
Teambuilding på en öde ö som går fel... handlingen är rätt risig och skämten för det mesta dåliga, men håller intresset uppe ändå. Kul med vanDamme i en lite annorlunda roll och övriga skådespelare fungerar helt ok de med... i slutändan så blev det rätt så bra trots sina brister...
Ramza
2015-03-18
Jag trodde det skulle vara sämre.
F-M-J
2015-02-12
Komiken utlöses till en grad som gör att man kan genomlida allt med ena ögat öppet. Några bekanta och roliga ansikten dyker upp i revansch liknande förhållande, i synnerhet Van Damme och Brody som har försvunnit ur rampljuset det senaste. Annars så är det som vanligt, kladdigt av sentimentala budskap och insikter, lite Hollywood romans och sedvanligt kjäbbel. En svag tvåa.
Krille80
2015-01-02
Trots att varningsklockor ringde innan så fick ändå den underhållande rollistan mig att se denna film. Slutsatsen blev att detta är inte en bra film och absolut inte godkänd. Filmen har dock stunder av underhållning och speciellt de tillfällen då den är som mest absurd och galen. Sedan är filmen som sagt fylld av skådespelare och komiker jag uppskattar. Så mitt betyg blir inte en total sågning men som sagt gillar man inte skådisarna så bör man hoppa över detta.
HerrNenne
2014-12-05
Usch. Börjar som en ingentrormigfilm, och fortsätter in till en absurd komedi som försöker alldeles för hårt för att vara rolig men aldrig lyckas. Brody och Boone gör okej men platta insatser, resten är apkassa.
Zok
2014-10-11
Så roligt var det faktiskt inte.
Visa äldre kommentarer »