Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Welcome to the Jungle


En expert på att lokalisera och tillfångata brottslingar har gått under jorden. Han skickas till Amazonas djungler för att hitta sonen till en av ledarna inom den undre världen som i sin tur är på jakt efter ett ovärderligt konstföremål.


Originaltitel The Rundown
Regissör Peter Berg
Manus RJ Stewart, James Vanderbilt
Genre Komedi, Action, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Dwayne Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken, Rosario Dawson, Ewen Bremner, Jon Gries, William Lucking, Ernie Reyes Jr, Stuart F Wilson, Dennis Keiffer, Garrett Warren, Toby Holguin, Paul S Power, Stephen Bishop, Jamal Duff, Jeff Chase
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3249
Filmnummer 15981

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Loomis
Fullt ös medvetslös beskriver “Welcome to the jungle” ganska så bra. Rock och Sean ”Stifler” William Scott står som det omaka paret i en actionfylld och komisk färd långt in i Amazonas djung...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Rollywood
Den halvkriminelle hårdingen Beck (Dwayne Johnson) får i uppdrag att hämta hem den unge äventyraren Travis (Sean William Scott) som befinner sig nere i de brasilianska djunglerna på en skattjakt ...   Läs mer »

Kommentarer


fridenpaden
2017-11-05
Underhållande. Det som överraskade mest var nog Arnold.
deswhip
2017-10-03
Det var länge sen jag såg den här filmen men jag har väldigt positiva minnen av den. Välgjord, rolig, mycket underhållande och Dawson är snygg. En knapp fyra får den, kanske revideras om/när jag ser om den.
Stygga-Vargen
2017-08-03
Rätt okej och underhållande film. Inget mästerverk men den duger i brist på annat. Svag 3:a.

2016-09-05
Denne var jo riktig underholdene.
Raimo_1985
2015-09-16
Dwayne Johnson är som nästan alltid bra i denna actionkomedi men det som drar ner filmen mycket är jättefåniga Sean William Scott och hans trams. Inte rolig! Kul cameo av Arnold i början. Skotten är fånig också. Men ganska rolig film stundtals.
conbe755
2014-11-12
Action med en del rolig humor i. Men samtidigt väldigt löjlig av och till. Svag trea.
Krille80
2014-11-09
Filmen är otroligt klichefylld och väldigt larvig. Lägger man dessutom till massor av action och humor och två omaka killar så får man en lättsedd med enkel handling där man inte behöver tänka så mycket. En perfekt film när man inte kräver mer och jag ska erkänna att det blivit en hel del film som denna genom åren. Inget fel med det för det är kul.
Cyphax
2014-09-22
Stark tvåa låter bättre än svag trea. Det är ok action och Christopher Walken är ju alltid ett nöje i sig, men det är en ganska tafatt handling och inget man tar med sig direkt.
WillyV
2014-05-29
Stark tvåa, dvs överraskande bra. Snygg action, några roliga scener/repliker. Rosario är snygg som alltid. Walken skön som alltid. Scott betydligt roligare här än i American Pie. The Rock ser bitig ut. Ja, underhållande trams.
Andreas_
2013-09-16
En riktigt välgjord äventyrsaction med mycket komiska inslag, med regi av en mycket kompetent actionregissör, Peter Berg (skulle gärna se han i regissörsstolen till en Die Hard 6) Han har lyckas få in galet snygga och välgjorda actionscener samtidigt som han har hittat exakt rätt balans av humor mitt i all action. Skådisarna gör ett mycket bra och habilt jobb framför kameran, och Dwayne The Rock Johnson imponerar. Men även Sean william Scott och Rosaria Dawson gör riktigt bra biroller, samt en Christopher Walken som trovärdig och faktiskt ganska bra gangsterboss i djungeln. Mycket bra kemi mellan alla inblandade skådisar. Tycker även förutom att den är riktigt snyggt filmad och koreograferad, så är även djungelbilderna otroligt vackra. Så det blir lite som en riktigt välgjord action blandad med en härlig söndagsmatiné som fungerar otroligt bra och som aldrig blir segt eller långtråkigt, utan ångar på från första bildrutan till sista och jag hoppas Dwayne Johnsson fortsätter inom actiongenren, för han är ju den naturlige arvtagaren till Arnold Schwarzenegger. En stark 4:a som t.o.m nosar på 5:an blir betyget, bra jobbat Peter Berg!
Visa äldre kommentarer »