billiga elavtal

billiga elavtal

Welcome Home

Ett par tillbringar en helg i ett semesterhus på den italienska landsbygden i ett försök att reparera deras förhållande, men blir istället offer för husägarens ondskefulla planer.

Originaltitel Welcome Home
Regissör George Ratliff
Manus David Levinson
Genre Drama, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Emily Ratajkowski, Aaron Paul, Riccardo Scamarcio, Katy Louise Saunders, Alice Bellagamba, Francesco Acquaroli

2020-05-10
Filmen känns som det försöker mest visa Blurred lines modellen Emily Ratajkowski så lite påklädd som möjligt och man ledsnar faktiskt på det hur konstigt det än låter. Filmen har egentligen inget nytt utom slutet då som kan få en att tänka till lite kanske.
Starlette
2020-03-29
Dålig. Punkt.
dafreakish
2019-11-29
Fullständigt bedrövligt. Från början till slut.
Hanness
2019-06-25